logo

Quotes About Regret

It just didn't work out. I was wrong, he was wrong. It just got all messed up.
~ Unknown
I take it back. You're not stupid. But damn, you are insane.
~ Unknown
There are days when I wonder why my mom couldn't be here to see this.
~ Maya Rudolph
Kasno je, sje?anja, uzalud se javljate, beskorisne su vaše nemo?ne utjehe i podsje?anja na ono što je moglo da bude, jer što nije bilo, nije ni moglo da bude. A uvijek izgleda lijepo ono što se nije ostvarilo. Vi ste varka koja ra?a nezadovoljstvo, varka koju ne mogu i ne želim da otjeram jer me razoružava i tihom tugom brani od patnje.
~ Meša Selimovi?
Krijemo ljubav, tako je i ugušimo. Šteta.
~ Meša Selimovi?
Hiljadu puta se pokaješ za ono što kažeš, rijetko za ono što pre?utiš.
~ Meša Selimovi?
?ovjek je proklet, i žali za svim putevima kojima nije prošao.
~ Meša Selimovi?
Vidiš, još mislim dobro o tebi, i želim da se ponekad probudiš usred no?i, i da dugo sjediš prekrštenih nogu na postelji, mu?e?i se kajanjem i stidom, zbog mene. Ali, neka ti je bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitaju?i. Došao si na red kad drugih, boljih, više nije bilo.
~ Meša Selimovi?
Oborio sam pogled. Nikad ?ovjek ne smije misliti da je siguran, ni da je umrlo što je prošlo. Ali zašto se budi kad mi je najmanje potrebno? Nije ona važna, ta daleka, sje?anje na nju zamjenjuje skrivenu misao da je sve moglo biti druk?ije, pa i ovo što me boli. Odlazi, sjenko, ništa nije moglo biti druk?ije, i našlo bi se nešto drugo da boli. Ne može biti druk?ije pa da bude bolje u ljudskom životu.
~ Meša Selimovi?
People easily forget what they're not proud of.
~ Meša Selimovi?
Bio je jedna mogucnost, rijetka i neobicna, koju je trebalo sacuvati. Tako sam mislio, i odmah se pokajao. Upao je u moj zivot u casu slabosti, i bio uzrok i svjedok izdaje, kratkotrajne ali stvarne.
~ Meša Selimovi?
Ostani ve?eras kod mene - kaže kao da se brani od ne?ega, od prazne sobe, od usamljenosti, od misli na vrijeme što je prošlo.
~ Meša Selimovi?
A po?etka više nema, niti je važan, niti znamo kad bude, poslije ga odre?ujemo, kad smo u virovima, kad sve samo nastavlja, i onda mislimo da je sve moglo biti nekako druga?ije, a nije, i name?emo se prolje?u, da ne mislimo na nepostoje?i po?etak, ni na ružno nastavljanje. Uzalud hodam sokacima, trošim vrijeme što se ne da potrošiti.
~ Meša Selimovi?
Hiljadu puta se pokajes za ono sto kazes, rijetko za ono sto precutis.
~ Meša Selimovi?
Ljudi lako zaboravljaju ono cime se ne ponose.
~ Meša Selimovi?
Hiljadu puta se pokaješ za ono što kažeš, rijetko za ono što pre?utiš, znao sam za tu mudrost kad mi nije bila potrebna.
~ Meša Selimovi?
It will hurt. Because deep down, I'll know there was someone.. someone I was supposed to have met. Only I'll never meet him. I'll go through my whole life waiting for him to come along, only he never will. What kind of life is that?
~ Meg Cabot
I'm sorry, Heather, but everything was not just fine before I got here. You know how I know that? Because you're dead. Okay? You are dead. Dead people don't have lockers, or best friends, or boyfriends. You know why? Because they're dead.-Suze Simon
~ Meg Cabot
A boldogság a legrosszabb. Vannak napok, amikor nem tudom rávenni magam az emlékezésre. De a múlt egyetlen apró részletét sem hagyom elveszni.
~ Meg Rosoff
and Edmond blew smoke rings in the air and I closed my eyes and wished they were mine.
~ Meg Rosoff
People could not get enough of what they had lost, even if they no longer wanted it.
~ Meg Wolitzer
I always thought it was the saddest and most devastating ending. How you could have these enormous dreams that never get met. How without knowing it you could just make yourself smaller over time. I don't want that to happen to me.
~ Meg Wolitzer
She used to be really dynamic and exciting and filled with promise, but she's become this ordinary sort of boring person...I always thought it was the saddest and most devastating ending. How you could have these enormous dreams that never get met. How without knowing it you could just make yourself smaller over time. I don't want that to happen to me.
~ Meg Wolitzer
We had a good marriage," he said. "I just thought it would be so much longer." Then he shrugged, and coughed away a sob, this thin man in his sixties with the soft androgynous face that aging seemed to bring, as though all the hormones were finally mixed up in a big coed pot because it just didn't matter anymore.
~ Meg Wolitzer