logo

Quotes About Emotions

Lovers are allowed to be as cruel as anything to the one who dissappoints them.
~ Nuala O'Faolain
Permanence, I once copied down from a magazine, is what we all want when we can love and can be loved; change is what we want when we cannot.
~ Nuala O'Faolain
I tried not to think about it. But every so often it would burst out of me - why did he do something so unkind? What had I done to deserve it? I did believe, from my experience of life and of looking at the world, that men hated women. But there were all kinds of exceptions, and I'd have bet everything that this man didn't hate me, this woman.
~ Nuala O'Faolain
You can sell more pills if you can convince people that being sad is a disease.
~ Nuh Ha Mim Keller
It's possible that some of us cannot help losing ourselves in the sorrows of other people's stories.
~ Nuruddin Farah
You cannot enjoy my sweetness and refuse to enjoy my bitterness when arise.
~ Unknown
Life is made up of sobs, sniffles, and smiles, with sniffles predominating.
~ O. Henry
I wanted to paint a picture some day that people would stand before and forget that it was made of paint. I wanted it to creep into them like a bar of music and mushroom there like a soft bullet.
~ O. Henry
There was clearly nothing to do but flop down on the shabby little couch and howl.
~ O. Henry
Life is full of sniffles sobs and smiles. With sniffles predominating.
~ O. Henry
There was clearly nothing to do but flop down on the shabby little couch and howl. So Della did it. Which instigates the moral reflection that life is made up of sobs, sniffles, and smiles, with sniffles predominating.
~ O. Henry
Hate can burn itself out in the first light of day as readily as love can.
~ Unknown
Kafam cam k?r?klar?yla dolu doktor. Bu nedenle beynimin her hareketinde dü?üncelerim ac?yor anl?yor musun?
~ Unknown
Herkes geçer diyor.Geçer mi olric? Herkes ne bilir ac?m?.Herkes ne bilsin ac?m?z?.Ya?ar gibi yapmaktan,özlemez gibi yapmaktan iyiymi? gibi yapmaktan..Nefes al?p onu içimde tutmaktan o nefeste bo?ulmaktan s?k?ld?m.Ki nefessizlikten de?il nefesten bo?ulmakt?r marifetimiz Olric. -Evet efendimiz -Bana kat?ld???n? bilmek güzel.Arada ses vermen güzel.?çimin sesi de olmasa ölürüm yaln?zl?ktan...
~ Unknown
?çimin mevsimlerine de hiç uymaz ?u tabiat.
~ Unknown
Beni anlam?yorlard?. Zarar yok. Zaten beni, daha kimler anlamad?.
~ Unknown
Beni bir gün unutacaksan, bir gün b?rak?p gideceksen bo?una yorma derdi, bo?una ma?aramdan ç?karma beni. Al??kanl?klar?m?, özellikle yaln?zl??a al??kanl???m? kaybettirme bo?una.
~ Unknown
Ne kadar ac?yorum kendime; bu yüzden ba?kalar?na ac?maya f?rsat bulam?yorum. Bütün ac?mam? kendime harcad?m.
~ Unknown
Hayat?mla oynuyorum. (Emel'in ellerini tutar.) Fakat bana ac?y?n, çünkü oyunlara ihtiyac?m var. Ne var ki hiçbir ?eyin sonunu getiremiyorum, oyunlar?m hep yar?da kal?yor, fakat sizi sonuna kadar seviyorum.
~ Unknown
?imdi onu nas?l inand?rabilirim bütün bu süreyi onunla birlikte ya?ad???ma? Onu unutmu? gibi ya?arken onu dü?ündü?üme? Anlamaz, görünü?e kap?l?r, anlamaz. Ba?kas?na rastlad???m için, bu yeni ili?kinin her ?eyi unutturdu?unu dü?ünür. Oysa her ?eyi hat?rl?yorum;
~ Unknown
Benim d???mda kimseye de öfkesini belli etmezdi. 'Bütün kötülü?ün bana' diye tak?l?rd?m. 'Anlam?yorsun Esat a?abey,' derdi. 'Onlar? öfkeme lay?k bulmuyorum. Öfkem bana ait bir ?ey. Yak?n hissetmedi?im birine nas?l gösteririm onu. Onlara da size davrand???m gibi davranm?? olurum. As?l o zaman kötülük etmi? olurum size.
~ Unknown
Bazen ne yaparsan yap yaranam?yorsun. Ve yaranamad?kça yaralan?yorsun.
~ Unknown
?nsanlar ac?kl? sözler dinlemek istemiyorlar. Onlar? üzmek çok zor, kitab? surat?n?za kapat?veriyorlar, s?k???p kal?yorsunuz sayfalar?n aras?nda.
~ Unknown
Karma??k duygular ve iyi kullanamad???m bir dilin zorluklar? içindeyim; beni ba???lay?n.
~ Unknown