Quotes About Life
In my life I have been a fool with liquor and a wise man with horses. I was born on a horse, or just off one anyway, for my mother died in a fall a month before she was due to be light of me, and they cut me from her there. Which was the last time I was throwed, except by whiskey.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Nobody ever seems to remember life is a game we play
~ Unknown
BazillionQuotes.com
an extraordinary guy can never have an ordinary day
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Beni anlamal?s?n. Çünkü ben kitap de?ilim, çünkü ben öldükten sonra kimse beni okuyamaz, ya?arken anla??lmaya mecburum.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Herkes geçer diyor.Geçer mi olric? Herkes ne bilir ac?m?.Herkes ne bilsin ac?m?z?.Ya?ar gibi yapmaktan,özlemez gibi yapmaktan iyiymi? gibi yapmaktan..Nefes al?p onu içimde tutmaktan o nefeste bo?ulmaktan s?k?ld?m.Ki nefessizlikten de?il nefesten bo?ulmakt?r marifetimiz Olric. -Evet efendimiz -Bana kat?ld???n? bilmek güzel.Arada ses vermen güzel.?çimin sesi de olmasa ölürüm yaln?zl?ktan...
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Ben ölmek istemiyorum, ya?amak ve herkesin burnundan getirmek istiyorum, bu nedenle mutlak bir yaln?zl??a mahkum edildim.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Hayata dayanamayan her insan gibi yap?l?r oyunda:-m?? gibi yap?l?r.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Beni hemen anlamal?s?n, çünkü ben kitap de?ilim, çünkü ben öldükten sonra kimse beni okuyamaz, ya?arken anla??lmaya mecburum.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Hayat, dü?ünceleri tutan bir hapishanedir.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Öldükten sonra insanlar?n bir yerde bulu?tuklar?n? söyleyenlere inanmak isterdim. Ya?arken, ne s?k?c? ve soluk insanlarla birlikte geçiriyoruz ömrümüzü. Hiç olmazsa öldükten sonra, aralar?mda bulunmaktan zevk alaca??m?z insanlarla ya?asayd?k.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Her ?eye yeniden ba?lamak mümkün de?ildi. ?stesem de mümkün de?ildi. Nerede kald???m? unuttu?uma göre, ba?tan ba?lamak için de birtak?m yetenekler gerekliydi; daha talihli do?mu? olmak gerekliydi mesela.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Hayat, dü?ünceleri tutan bir hapishanedir. ?nsan, can s?k?c? bir saç demetidir, ben de ak?ls?z bir robotum…
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Fakat, sonradan garson olmu? bir filozof ya da filozof olmu? bir garsona göre, insanlar kar???k salataya benzer.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Hay?r, sizi de sevmemeliyim. Çünkü her zaman oldu?u gibi hayal k?r?kl??? bekliyor beni. Gene gülünç olmaktan korkuyorum. (Sesini yükseltir.) ?nsafs?z insanlar! Hayat gözya??na bakm?yor. Oysa insanlar?n merhametine muhtac?m ben.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Moment ad?nda bir kavram: ne otobüste ç?kar kar??m?za ne de sinemada. Kimse birbirini öldürmez moment yüzünden. Bizim s?n?fta biri vard?: momente inanm?yorum diye tutturmu?tu. Ben nefret ediyorum momentten: günümü zehir ediyor.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Hayat?mla oynuyorum. (Emel'in ellerini tutar.) Fakat bana ac?y?n, çünkü oyunlara ihtiyac?m var. Ne var ki hiçbir ?eyin sonunu getiremiyorum, oyunlar?m hep yar?da kal?yor, fakat sizi sonuna kadar seviyorum.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
?nsanl?k öldü belki de hiç ya?amam??t?..!! Humanity was dead.Maybe never live too..!!
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Sanc? filan da çekme olur mu? Dünyada yeterince ac? var zaten.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Zenginler, hiçbir ?eye ald?rmama, hiçbir ?eyden heyecanlanmama lüksüne sahiptirler; bu nedenle çok ya?arlar.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Tanr? ya da tabiat mutlak yola girmesini istedi?i yüz ki?i için yüzbin ki?i yaratt? diye, doksan dokuz bin dokuz yüz ki?iden birisi olarak ya?amak neden gerekli, soruyorum?
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Art?k hayatta yeteri kadar ac? var, insanlar bunu görmek için tiyatroya gitmezler art?k.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Hayatta ba?ar? kazanan bütün insanlar?n, okul y?llar? ba?ar?s?z geçmi?ti. Çal??kan olmak ilerisi için kötü bir i?aretti. Böyle insanlar para kazanamaz, kad?nlarla ili?kide ba?ar?ya ula?amazd?. En kötüsü, hayat?n d???nda kal?rd?. ?nsanlar?n ?st?raplar?na yabanc? olurdu. Hiçbir zaman gerçekleri göremezdi.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Çok ya?amak için iki nefes al?yorum, bir nefes veriyorum.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Tehlikeli oyunlar oynanm??t?r. ?nsan?n içinde ifade edilmez bir eksiklik duygusu kal?r. Her ?ey ba?ka türlü olabilirdi sanki. Bütün bu oyunlar bu kadar da kötü oynanmayabilirdi.
~ Unknown
BazillionQuotes.com