logo

Quotes About Experience

If a person has lived through war, poverty and love, he has lived a full life
~ O. Henry
If man will acknowledge fully the lordship of the Creator by obeying his word purely for the sake of obedience, he shall experience the consummate blessing of the covenant.
~ Unknown
Each time a group of believers in Christ celebrate the Lord's Supper, they rejoice in their current experience of the blessings of the new covenant because of their fellowship with God achieved by the "blood of the new covenant" (Luke 22:20; I Cor. 11:25). These current covenant participants are in a more exalted position than Moses, because with unveiled face they always behold the glory of God, and so pass from glory to glory (II Cor. 3:18).
~ Unknown
In my life I have been a fool with liquor and a wise man with horses. I was born on a horse, or just off one anyway, for my mother died in a fall a month before she was due to be light of me, and they cut me from her there. Which was the last time I was throwed, except by whiskey.
~ Unknown
Nobody ever seems to remember life is a game we play
~ Unknown
Gerçek ba?kalar?n?n bize uygulamaya çal??t??? tats?z bir ölçüdür. birimi insand?r.
~ Unknown
Babam beni mektebe götürdü?ü zaman, çantamla birlikte art?k uzun bir hayat tecrübesini de omzumda ta??yordum. Bir de Vatan denen bir ?ey vard? ki, çok iyi korunmas? gerekiyordu. Bizler, her sabah hep bir a??zdan onu özümüzden çok sevdi?imizi, ant denen bir ?ey içerek hayk?r?yorduk.
~ Unknown
Moment ad?nda bir kavram: ne otobüste ç?kar kar??m?za ne de sinemada. Kimse birbirini öldürmez moment yüzünden. Bizim s?n?fta biri vard?: momente inanm?yorum diye tutturmu?tu. Ben nefret ediyorum momentten: günümü zehir ediyor.
~ Unknown
Art?k hayatta yeteri kadar ac? var, insanlar bunu görmek için tiyatroya gitmezler art?k.
~ Unknown
Ben bütün insanlara hayran?m Olric. Bütün sat?c?lar, biletçi yanlar?ndan geçerken nas?l gülümsemek gerekti?ini ve arkas?ndan nas?l küfredilece?ini biliyorlar.
~ Unknown
Beklenen geç geliyor; geldi?i s?rada insan ba?ka yerlerde oluyor
~ Unknown
Anlat?lsayd? de?eri kalmazd? ki. Bu nedenle anlat?lamazd?. Bu "?ey"i birine verseniz de fark?nda olmaz asl?nda. ?nsan uzun uzun anlatsa, "onun" kendine güven verdi?ini söylese, merak ederler belki. Fakat görünce bir "?ey"e benzetemezler muhakkak. Bu muydu, derler o "?ey". Verdi?iyle kal?r insan. Ezer, buru?turur, yere atarlar.
~ Unknown
Bir ya?ant?y? sonuna kadar sürekli izlemenin,bitirmenin bir çe?it ölmek oldu?unu hissediyor.Yar?m ya?ant?lar sürdürerek,bütün ölümlerden kaç?yor..
~ Unknown
Yaz bakal?m: Gerçek, ba?kalar?n?n bize uygulamaya çal??t??? tats?z bir ölçüdür. "Birimi var m? Hikmet Amca?" "Birimi insand?r.
~ Unknown
Oysa bizim bütün güzelli?imiz, ya?ad?klar?m?zla dü?ündüklerimiz aras?ndaki ac?kl? çeli?kinin yans?malar?ndan ibaretti.
~ Unknown
SAFFET (üzüntülü): Ne yaz?k ki devrimin çocu?u oldu?um için ilk günlerin heyecan?n? ya?ayamad?m. Ben kendimi bildi?im zaman bütün devrimler yap?l?p bitirilmi?ti. (Co?kun'a seslenir). Ben hiçbir devrime yeti?emedim üstat! CO?KUN (aynan?n arkas?ndan ba??n? ç?kararak): Ben baz?lar?nda haz?r bulundum.
~ Unknown
Fakat, mesele bu de?ildi; mesele, bir ?eyleri, s?cak bir çorban?n kokusunu duyar gibi hissedebilmekti. Bense bunu hiç becerememi?tim. Ne tabiat?, ne insanlar?, ne de olup bitenleri hiç sevmemi?tim; kendimi bile, kendi yapt?klar?m? bile.
~ Unknown
Olur ya, belki bir gün tam senin gibi hissederim, senin heyecanlar?n benim heyecanlar?m olur: o zaman seni bütünüyle ya?ar?m, kim bilir?
~ Unknown
Sende çocukça bir büyüklük var
~ Unknown
?nsan hayata dönünce önce korkular? ya??yor.
~ Unknown
Duygular?n? saklamaya çal??acak kadar e?itimden geçmemi?.
~ Unknown
?nsan? ancak haf?za kurtarabilir.
~ Unknown
Listen,' Clover said. 'Don't worry about not being able to come back, I've lived both places, and trust me, you won't be getting the short end of the stick if you end up in Foo. I mean, candy alone...
~ Obert Skye
The Anger Management Tour was another beautiful thing. I loved that tour.
~ Obie Trice