Quotes About Trust
Have enough courage to trust love one more time and always one more time.
~ Maya Angelou
BazillionQuotes.com
When would he learn that women never stayed where you put them?
~ Maya Banks
BazillionQuotes.com
Men love a submissive woman, Damon said simply. Even when they say the don't. There's just something about a beautiful, soft woman looking to them to protect and take care of them that inspires a man to greatness.
~ Maya Banks
BazillionQuotes.com
Never be afraid to tell me anything," he whispered against her hair. "No matter how ashamed you might feel. I'll never judge you, Rachel. I love you.
~ Maya Banks
BazillionQuotes.com
Oh no. Hell no. I'm not asking Ma for one of her bras. That's just...wrong."... "Your woman. You do it."..." You go. We'll pay for your therapy later.
~ Maya Banks
BazillionQuotes.com
You have more power, more control than you could possibly imagine. My heart is in your hands. That's not bullshit. I'm not saying stuff I think you want to hear in order to manipulate you. I can't be any more honest than this. I'm yours, baby. I'm putting it out there. My heart, my soul, it all belongs to you.
~ Maya Banks
BazillionQuotes.com
No amount of saying 'I love you' and 'I trust you' makes it true when it isn't.
~ Maya Banks
BazillionQuotes.com
I cannot believe we had to read it in the paper - when we are your dearest school friends!" Lady Abernathy said sweetly. "Yes, we were so close," Emma replied, just as sweetly. "Like England and China." Lady Abernathy paused to puzzle over that.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
The problem with longstanding friends -- they felt utterly free to go too far and to enjoy every step they took over the line.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
You must have faith in the duke, and in true love." She groaned. "Easy for you to say! You are not in a wedding dress laced so tightly as to make it impossible to breathe, uncertain if your groom will arrive before suffocating to death. Though perhaps that would be preferable to life after being jilted at the altar.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
He leaned against the door. Lord save her from men who leaned.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Ljudi su nepravedni, izigravaju naše povjerenje i ostavljaju nas kad nam je teško, potrebni smo im samo neošte?eni i jaki.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Svakome cu priznati pravo da me prevari, osim prijatelju
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Mirišem je kao cvijet: miris ?ist i drag. I znam da mogu sve u životu, s njom. Držim je na rukama i njišem je polako, polako, da je odvojim od svijeta, od straha, od ružnih sje?anja, da ostanem samo ja, svuda oko nje, u nedogled, kao nebo, kao more, da je prelijem nježnoš?u što vri u meni kao vrutak. Ne boj se, kažem. Volim te, kažem. Ko nam šta može, kažem. I osje?am se kao gospodar svijeta.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
?ovjek mora da ima neko mjesto koje mu je drago zato što je njegovo, i zato što je zašti?eno, svijet je pun zamki kad si bez oslonca.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Ne rekavši joj ništa, ni koliko su njene rije?i ljekovite, ni koliko me ohrabrila svojim povjerenjem bez razloga, zagrlio sam je nježno, kao nekad, prije sino?njeg doga?aja, bez strepnje i ustru?avanja, potpuno opran, oslobo?en, hrabro vedar.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
A ljubav ti je razumna jer joj ne vjeruješ suviše. Kao ni ja. Samo ne?u to da priznam.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Ne bojim se ljubavi. Bojim se rizika. I zavisnosti. I mogu?eg bola... Uvijek si jednom nogom u bjekstvu, uvijek polovinom sebe u ljubavi. Drugu ostavljam u pripravnosti da izvu?e ludaka.Ali ta moja necini?na polovina mnogo te voli.Toliko da me prevari cijelog..Ve?eras ti se nudim sav. Reci da me voliš, šta te staje?
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Ne želim da posjedujem, ne želim da upravljam. Želim samo neko blago lice, malo povjerenja, koju utješnu rije?, toplu ruku, ispruženu da me prihvati kad posrnem. Da ne dozvoli da padnem.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Nemamo prava da i od koga zahtijevamo da brine naše brige.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Za svakoga imamo razumijevanja osim za svoje najbliže, smatramo da nam njihova vjernost prirodno pripada, kao vlastita koža.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Prijateljstvo se ne stvara, ono nastaje, kao i ljubav.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Verovala sam u nešto. U život, u tebe, u decu, u nešto nepoznato što ?e biti lepo, u neku nadu, svejedno u šta. Starost je ružna najviše zato što nam uzme sposobnost da u nešto verujemo.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Tako je bolje,bez slatkih rije?i,bez praznog smješka,bez varanja. Sve je lijepo dok ništa ne tražimo,a prijatelje je opasno iskušavati. ?ovjek je vjeran samo sebi.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com