Quotes About Loneliness
?i ce mai pot a?tepta de la lumea aceasta acei care sunt dincolo de normal, via?a, singur?tatea, disperarea sau moartea?
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Sunt lacrimi care sfredelesc p?mântul È™i r?sar ca aÈ™tri pe alte t?râmuri. Cine ne-o fi plâns stelele noastre? Dar eu îmi caut lacrimile pe întunericul atâtor ceruri...
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Inainte de razboi, traia acel poet batran si bolnav, uitat de toata lumea, si care, citisem undeva, le poruncise alor sai sa spuna ca nu e acasa pentru nici un vizitator. Nevast?-sa, din mil?, mergea din când în când s? sune la u??...
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
As far as I am concerned, I resign from humanity. I no longer want to be, nor can still be, a man. What should I do? Work for a social and political system, make a girl miserable? Hunt for weaknesses in philosophical systems, fight for moral and aesthetic ideals? It's all too little. I renounce my humanity even though I may find myself alone. But am I not already alone in this world from which I no longer expect anything?
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Avec tes veines chargées de nuits, tu n'as pas plus ta place parmi les hommes qu'une épitaphe au milieu d'un cirque. / [Syllogismes de l'amertume]
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Sculîndu-m? din pat în toiul nopÅ£ii, primul meu gînd a fost s? m? arunc în mare din înaltul falezei. Dar noaptea era perfect?, ireproÅŸabil?; pur ÅŸi simplu m-a f?cut fericit.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Un cer ca o bolt? unei inimi dezolate...Parc? toate singur?t??ile au purces spre în?lÈ›imi È™i s-au oprit în drum ca tristeÈ›ea muritorilor s? se mângâie în contemplarea lor. Singurul cer ce te poate dispensa de mare È™i care te invit? s? mori frumos È™i nefericit.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
S? ne îndoim de cei care care întorc spatele iubirii,ambiÅ£iei,societ??ii.AceÅŸtia se vor r?zbuna pentru motivul de a fi renunÅ£at la toate acestea.Istoria ideilor e istoria rachiunei singuraticului.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
De ce s? mai pui probleme, s? arunci lumini sau s? accepÅ£i umbre? N-ar fi mai bine s?-mi îngrop lacrimile într-un nisip la marginea m?rii, în cea mai deplin? singur?tate? Dar n-am plîns niciodat?, fiindc? lacrimile s-au transformat în gînduri. Åži nu sînt gîndurile acestea tot atîta de amare ca lacrimile?
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Teama ce se naÅŸte "din senin"... Singura,de altfel,ÅŸi cea mai întunecat?.Ea este echivoc? asemenea unei înmuguriri sumbre- ÅŸi genereaz? o muzic? de flaut trist ÅŸi aiurit.În camere t?cute de hotel sau pe str?zi înguste ale unui oraÅŸ vechi ea creÅŸte ÅŸi ne verific? dezr?d?cinarea.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Am prejudecata singiratatii. Ma simt mai aproape de un om singur,chiar daca apara o cauza necurata,decat de unul care este aplaudat pentru o cauza excelenta.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Ceea ce caut în fond nu este mântuirea, ci mângâierea, mai mult: o vorb?(una singur?!) de mângâiere; ÅŸi tocmai asta nu g?sesc niciunde. ... Iat? starea celui n?scut sub zodia tristeÅ£ii f?r? leac.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Nul ne peut veiller sur sa solitude s'il ne sait se rendre odieux.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Simt c? mor de singur?tate, de iubire, de disperare, de ur? ÅŸi de tot ce lumea asta îmi poate oferi.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
What could they expect from this world, those who sense, beyond the normal limits, life, loneliness, despair, and death?
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Quando elevar a voz, seja em nome do céu, da cidade ou de outros pretextos, afaste-se dele: sátiro de nossa solidão, não perdoa que vivamos aquém de suas verdades e de seus arrebatamentos; quer fazer-nos compartilhar de sua histeria, de seu bem, impô-la a nós e desfigurar-nos.
~ Emil M. Cioran
BazillionQuotes.com
You with your veins full of night — you have no more place among men than an epitaph in the middle of a circus.
~ Emil M. Cioran
BazillionQuotes.com
When I lie awake far into the night, I am visited by my evil
~ Emil M. Cioran
BazillionQuotes.com
At twenty, those nights when for hours at a time I would stand, forehead pressed against the pane, staring into the dark. . . .
~ Emil M. Cioran
BazillionQuotes.com
El ser verdaderamente solitario no es el que ha sido abandonado por los hombres, sino el que sufre en medio de ellos, el que arrastra su desierto en las ferias y despliega sus talentos de leproso sonriente, de comediante de lo irreparable. Los grandes solitarios de antaño eran felices, no conocían el doblez, no tenían nada que ocultar: no se relacionaban más que con su propia soledad…
~ Emil M. Cioran
BazillionQuotes.com
To deliver blows none of which land, to attack everyone without anyone's noticing, to shoot arrows whose poison you alone receive!
~ Emil M. Cioran
BazillionQuotes.com
All the same I keep on looking for someone incomprehensible who won't understand me either, because I have a terrible thirst for brotherhood
~ Emile Ajar
BazillionQuotes.com
my face: I should have had a single tear frozen to my cheek
~ Emily Barr
BazillionQuotes.com
It is lonely, being an evil alien in disguise.
~ Emily Barr
BazillionQuotes.com