Quotes About Communication
Everything that we experience is a communication . In fact, so is the world too a communication -- the revelation of spirit. The time is gone when the spirit of God was comprehensible to us. The meaning of the world has been lost to us. We have seen only its letters. We have lost that which is appearing behind the appearance.
~ Novalis
BazillionQuotes.com
i'm a poet who writes in english come to share the worlds witchu
~ Ntozake Shange
BazillionQuotes.com
Lord help women who shake hands like a dead fish.
~ Ntozake Shange
BazillionQuotes.com
Some folks you tell some things, some folks you don't.
~ Ntozake Shange
BazillionQuotes.com
i done forgot all abt words aint got no definitions
~ Ntozake Shange
BazillionQuotes.com
though silence must add intensity to your intimate moments, it must also shrivel your soul to lie beside someone who doesn't talk to you.
~ Nuala O'Faolain
BazillionQuotes.com
Let me just say that I am not often lonely in country places. In cities I am, like the writers of the letters. Nature doesn't break your heart: other people do. Yet, we cannot live apart from each other in bowers feeding on nectar. We're in this together, this getting through our lives, as the fact that we are word-users shows.
~ Nuala O'Faolain
BazillionQuotes.com
What's more, she gives shapes to the links between words and their meanings, and then fits them into chains of her own choosing.
~ Nuruddin Farah
BazillionQuotes.com
Inject a few raisins of conversation into the tasteless dough of existence
~ O. Henry
BazillionQuotes.com
Kelimeler, albay?m, baz? anlamlara gelmiyor.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
En kötüsü, hay?r demeyi ö?renemedim. Yeme?e kal, dediler: kald?m. Oysa, kal?nmaz. Onlar biraz ?srar ederler; sen biraz nazlan?rs?n. Sonunda kalk?p gidilir. Her söylenileni ciddiye almak yok mu, ?u sözünün eri olmak yok mu; bitirdi, y?kt? beni.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Beni anlamal?s?n. Çünkü ben kitap de?ilim, çünkü ben öldükten sonra kimse beni okuyamaz, ya?arken anla??lmaya mecburum.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Herkes geçer diyor.Geçer mi olric? Herkes ne bilir ac?m?.Herkes ne bilsin ac?m?z?.Ya?ar gibi yapmaktan,özlemez gibi yapmaktan iyiymi? gibi yapmaktan..Nefes al?p onu içimde tutmaktan o nefeste bo?ulmaktan s?k?ld?m.Ki nefessizlikten de?il nefesten bo?ulmakt?r marifetimiz Olric. -Evet efendimiz -Bana kat?ld???n? bilmek güzel.Arada ses vermen güzel.?çimin sesi de olmasa ölürüm yaln?zl?ktan...
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Beni anlam?yorlard?. Zarar yok. Zaten beni, daha kimler anlamad?.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Beni hemen anlamal?s?n, çünkü ben kitap de?ilim, çünkü ben öldükten sonra kimse beni okuyamaz, ya?arken anla??lmaya mecburum.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Ben buraday?m sevgili okuyucum, sen neredesin acaba?
~ Unknown
BazillionQuotes.com
hay?r demedi. red red ediyorum. ne evet ne hay?r. red red red ediyorum dedi. te?ekkür ederim.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Anlat?lsayd? de?eri kalmazd? ki. Bu nedenle anlat?lamazd?. Bu "?ey"i birine verseniz de fark?nda olmaz asl?nda. ?nsan uzun uzun anlatsa, "onun" kendine güven verdi?ini söylese, merak ederler belki. Fakat görünce bir "?ey"e benzetemezler muhakkak. Bu muydu, derler o "?ey". Verdi?iyle kal?r insan. Ezer, buru?turur, yere atarlar.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
?nsanlar ac?kl? sözler dinlemek istemiyorlar. Onlar? üzmek çok zor, kitab? surat?n?za kapat?veriyorlar, s?k???p kal?yorsunuz sayfalar?n aras?nda.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
hava karar?yordu. kö?eden bir genç k?zla bir genç adam göründü kolkola. delikanl? bir ?eyler anlat?yordu, genç k?z da ba??n? sall?yordu. "bana kal?rsa film biraz kar???kt?," dedi genç adam. "baz? yerlerini anlamad?m." "can?m," dedi k?z, "sonunda çocuk ölüyor i?te." "aptal," dedi delikanl?, "o kadar?n? biz de anlad?k.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Kültür, sadece baz? isimleri hat?rlamaktan ibaret de?ildir, deniliyordu. Kültür, bu isimleri yerli yerinde ve ba?ka isimlerle münasebetini bilerek kullanmak demekti. Kelimeler, kelimeler…
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Bugün annem dayanamad?; ne yazd???m? sordu .Ona nas?l anlatsam? Bütün hayat?m? birlikte geçirdi?im ve beni gerçekten seven bu insana hiç bi ?ey anlatamamak ne kötü. Ondan farkl? geli?meye ne zaman ba?lad?m? Bu ayr?l?k ne zaman do?du? Hiç anlam?yorum. Bir gün bir bakt?m, iki yabanc? olarak ya??yoruz ayn? evde.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Beni kötü yeti?tirdiler dostum! Güzeli ifade gücünden yoksun b?rakt?lar beni.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Fakat ben oraya zarf koymazd?m. Çünkü zarf?m yoktu evde. Çünkü kimseye mektup yazmad?m. Çünkü kimse bana mektup yazmazd?. Korktum. Çünkü, 'demek ki' diyemeyece?im bir yerlere gelmi?tim. ?çime bir a?r? sapland?. Ne olurdu bir 'demek ki' daha diyebilseydim.
~ Unknown
BazillionQuotes.com