Quotes About Relationships
Hayat birbirinde ay?rd?klar?n?, k?sa bir müddet için tekrar yakla?t?r?r gibi olsa bile, uzun zaman yan yana b?rakm?yor. Geçen günleri bir daha geri getirmek mümkün de?il ve sadece hat?ralar iki insan? birbirine ba?layacak kadar kuvvetli de?il.
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
?çinde hakikaten sevmek kabiliyeti olan bir insan hiçbir zaman bu sevgiyi bir ki?iye inhisar ettiremez ve kimseden de böyle yapmas?n? bekleyemez. Ne kadar çok insan? seversek, , as?l sevdi?imiz bir tek ki?iyi de o kadar çok ve kuvvetli severiz. A?k da??ld?kça azalan bir ?ey de?ildir
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
Bu hareketsizli?in,korkuya dayanan bu tereddüdün daha zararl? oldu?unu,insan münasebetlerinde bir noktada ta? kesilmi? gibi kal?namayaca??n?,ileriye at?lmayan her ad?m?n insan? geriye götürdü?ünü ve yakla?t?rmayan anlar?n muhakkak uzakla?t?rd???n? seziyor..
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
Sana k?zg?n de?ilim.Sana k?zmayacak kadar seni iyi tan?yorum.Sonra seni seviyorum.Neden sevdi?imi bilmeden seviyorum.Bu sevgiyi her gitti?im yere beraber götürece?im.Allaha?smarlad?k.
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
Bu ak?am anlad?m ki, bir insan di?er bir insana bazan hayata ba?land???ndan çok daha kuvvetli ba?larla sar?labilirmi?. Gene bu ak?am anlad?m ki, onu kaybettikten sonra, ben dünyada ancak kof bir ceviz tanesi gibi yuvarlan?p sürüklenebilirim.
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
Demek beni k?skanm?yorsunuz ha?" dedi. "Beni sahiden bu kadar çok mu seviyorsun?
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
Bütün yak?nla?malar,bütün birle?meler yalanc?d?r.?nsanlar ancak muayyen bir hadde kadar birbirlerine sokulabilirler,üst taraf?n? uydururlar; ve günün birinde hatalar?n? anlay?nca,yeislerinden her ?eyi b?rak?p kaçarlar.
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
?nsanlar?, kendi cinslerinden biri üzerinde kudret ve salahiyetlerini denemek kadar tatl? sarho? eden ne vard?r? Hele bunu yapmak f?rsat?, birtak?m ince hesaplar dolay?s?yla, ancak muayyen baz? kimselere kar?? kendini gösterirse
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
Bir kad?n?n bize her ?eyini verdi?ini zannetti?imiz anda onun hakikatte bize hiçbir ?ey vermi? olmad???n? görmek, bize en yak?n oldu?unu sand???m?z s?rada bizden, bütün mesafelerin ötesindeymi? kadar uzak bulundu?unu kabule mecbur olmak ac? bir ?ey.
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
insan münasebetlerinde bir noktada ta? kesilmi? gibi kal?namayaca??n?, ileriye at?lmayan her ad?m?n insan? geriye götürdü?ünü ve yakla?t?rmayan anlar?n muhakkak uzakla?t?rd???n? karanl?k bir ?ekilde seziyor ve içimde sessizce yanan, fakat günden güne büyüyen bir endi?enin yer etmeye ba?lad???n? hissediyordum.
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
Whereas I had kept my distance from others all my life. I had not bothered them, and they had not bothered me, and so I harboured no anger. It was only my loneliness that ate at me, and it was this same loneliness that led me to betray myself in myriad ways.
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
Hayat, birbirinden ay?rd?klar?n?, k?sa bir müddet için tekrar yakla?t?r?r gibi olsa bile, uzun zaman yan yana b?rakm?yordu. Geçen günleri bir daha geri getirmek mümkün de?ildi ve sadece hat?ralar, iki insan? birbirine ba?layacak kadar kuvvetli de?ildi.
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
Ben ?imdiye kadar her ?eyden çok kitaplar?m? severdim. Bundan sonra her ?eyden çok seni sevece?im ve kitaplar? beraber sevece?iz.
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
Bilhassa tahammül edemedi?im bir ?ey, kad?n?n erkek kar??s?nda her zaman pasif kalmaya mecbur olu?u... Neden? Niçin daima biz kaçaca??z ve siz kovalayacaks?n?z? Niçin daima biz teslim olaca??z ve siz teslim alacaks?n?z? Niçin sizin yalvar??lar?n?zda bile bir tahakküm, bizim reddedi?lerimizde bile bir âciz bulunacak?
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
The essence of life is in solitude--wouldn't you agree? All unions are built on falsehood. People can only get to know each other up to a point and then they make up the rest, until one day, seeing their mistake, they turn their backs on sadness and run away. Would this ever happen if they stopped believing in their dreams and made do with what was possible?
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
Yahu ne oluyor bunlara? Hemen ölüyor muyuz? Ölsek ne olacak sanki... Onlara ne? Ben onlar için neyim? Ben onlar için hiçbir ?ey de?ilim. Hiç bir ?ey de?ildim... Senelerden beri ayn? evde beraber ya?ad?k. Bu adam kimdir diye merak etmediler... ?imdi çekip gidece?imden korkuyorlar...
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
?nsanlar aras?ndaki münasebetleri tanzim eden amiller ne kadar gülünç, ne kadar d??tan, ne kadar bo? ve bilhassa as?l insanl?kla ne kadar az alakas? olan ?eylerdi.
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
?nsanlar?, kendi cinslerinden biri üzerinde kudret ve salahiyetlerini denemek kadar tatl? sarho? eden ne vard?r?
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
Na kraju, zar jedan od razloga moje otu?enosti i distanciranosti od ljudi što me okružuju nije bio taj što me?u njima nisam uspijevao prona?i ljude koja sam upoznao i prigrlio u romanima?
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
All I wanted was to pour out my heart to her, the good with the bad, the weaknesses with the strengths, holding nothing back, baring my soul. I had so much to say to her… enough to fill a lifetime.
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
Zannediyorlar ki, bir erke?e kar?? hiddet, hatta nefret duymaya ba?layan bir kad?n, hemen ba?ka erkekler bulup boyunlar?na sar?lmak ister...
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
But what I hate most is women always having to be passive … Why? Why are we always the ones running away and you are the ones chasing after us? Why is it always that we surrender and you take the spoils? Why is it that even in the way you beg, there is dominance, and pity in the way we refuse?
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
En las relaciones no es posible quedarse petrificado en un punto concreto, porque cada paso que no se da es un paso atrás, y los instantes que no acercan a dos personas las alejan.
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
Bu ak?am anlad?m ki, bir insan di?er bir insana bazen hayata ba?land???ndan çok daha kuvvetli ba?larla sar?labilirmi?.
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com