logo

Quotes About Pain

De câte ori lunec?m pe partea amintirilor, de atâtea ori suferim din cauza vieÈ›ii.
~ Emil Cioran
The poor maidservant who used to say that she only believed in God when she had a toothache puts all theologians to shame.
~ Emil Cioran
Nu eu sufar, ci lumea sufera in mine.
~ Emil Cioran
Daca n-ar fi iubit durerea, n-ar fi avut nevoie sa nascoceasca iadul — utopie a suferintei.
~ Emil Cioran
Toti oamenii cauta placerea-afirmatia e adevarata,cu conditia sa adaugam ca sunt si unii care cauta durerea si ca aceea e tot o cautare a placerii.E hedonismul pe dos.
~ Emil Cioran
bir inanç için ac? çekmiÅŸ olandan daha tehlikeli bir varl?k yoktur: en büyük zalimler kafas? kesilmemiÅŸ mazlumlar aras?ndan ç?kar. ac?, güç iÅŸtah?n? azaltmak ÅŸöyle dursun, onu azd?r?r; zihin de kendini bir soytar?n?n meclisinde bir kurban?nkinden daha rahat hisseder; onu, bir fikir için ölünen gösteriden daha fazla tiksindiren hiçbir ÅŸey yoktur.
~ Emil Cioran
Într-o inim? în care s-a aÅŸezat nimicul, irupÅ£ia dragostei e atât de nespus de sfâÅŸietoare fiindc? ea nu g?seÅŸte nici un teren de înflorire.
~ Emil Cioran
Sunt lacrimi care sfredelesc p?mântul È™i r?sar ca aÈ™tri pe alte t?râmuri. Cine ne-o fi plâns stelele noastre? Dar eu îmi caut lacrimile pe întunericul atâtor ceruri...
~ Emil Cioran
Tot ce nu are un accent de durere- o privire, o vorb?, o carte sau o voce- m? plictise?te de moarte.
~ Emil Cioran
Din ce-ai tr?it, ce reÅ£ii? Bucuriile ÅŸi durerile f?r? nume - dar c?rora le-ai g?sit unul. ViaÅ£a nu Å£ine decât durata fiorurilor noastre. În afar? de ele, ea-i pulbere vital?. Ce vezi, ridic? la rangul de vedenie; ce auzi, la nivelul muzicii. C?ci: în sine, nimic nu este. VibraÅ£iile noastre constituiesc lumea; destinderile simÅ£urilor, pauzele ei.
~ Emil Cioran
Å¢i-a f?cut cineva r?u? DospeÅŸte ura-n tine, r?suceÅŸte-Å£i amarul tainic, frige-Å£i vinele clocotitoare. În nopÅ£i, cînd te cuprinde liniÅŸtea vast?, nu c?dea-n uitarea destructiv? a meditaÅ£iei - arde-Å£i cu durere ÅŸi furie t?r?g?narea c?rnii, înfige-Å£i veninul n?praznic în m?runtaiele duÅŸmanului. Cum ai prelungi altfel vieÅ£uirea searb?d??
~ Emil Cioran
Nu pot sa sufar sa explic,urasc pana si cuvantul.
~ Emil Cioran
Chatter: any conversation with someone who has not suffered.
~ Emil Cioran
Soffrire: il solo modo d'acquisire la sensazione d'esistere; esistere: l'unica maniera di salvaguardare la nostra perdizione.
~ Emil Cioran
Ceea ce face o carte interesanta e cantitatea de auferinta ce se gaseste in ea.Nu ideile,ci zbuciumul autorului ne atrage: strigatele,tacerile,impasul,zvarcolirile lui,frazele incarcate de insolubil.Ca regula generala,tot ce nu iese din suferinta e fals.
~ Emil Cioran
Niciodat? nu sim?eam suferin?e care s-o poat? egala pe aceea de a nu fi suferit destul.
~ Emil Cioran
A iubi înseamn? a suferi ÅŸi cum mulÅ£i fug de suferin??, puÅ£ini ÅŸtiu s? iubeasc?.
~ Emil Cioran
Compassion is a sign of superficiality: broken destinies and unrelenting misery either make you scream or turn you to stone.
~ Emil Cioran
Bien avant que physique et psychologie fussent nées, la douleur désintégrait la matière, et le chagrin, l'âme.
~ Emil Cioran
Toat? viaÅ£a am fost victima unor nedrept??i. AÅŸ fi putut s? le evit ori s? le neutralizez. Din masochism le-am suportat, dup? cum am suportat calomnii f?r? a încerca s? ripostez, doar din pl?cerea secret? de a fi victim?.
~ Emil Cioran
Am impresia c? numai eu suf?r, c? toat? suferinÅ£a acestei lumi s-a concentrat în mine, c? numai eu mai am drept la suferin??, deÅŸi îmi dau seama c? exist? suferinÅ£e ÅŸi mai groaznice... M? simt atât de impresionat în faÅ£a suferinÅ£ei, încât îmi pierd aproape tot curajul. Åži-l pierd, fiindc? nu pricep de ce exist? suferin?? în lume.
~ Emil Cioran
Beatitude through suffering is an illusion, since it requires a reconciliation to the fatality of pain in order to avoid total annihilation.
~ Emil Cioran
Qu'est-ce qu'une crucifixion unique, auprès de celle, quotidienne, qu'endure l'insomniaque?
~ Emil Cioran
Mizeria mea este de a voi s? fiu înÅŸelat în dragoste pentru a avea motive în plus s? suf?r. Numai in iubire poÅ£i vedea ce dec?zut eÅŸti. C?ci acela care a privit moartea în fa?? mai poate iubi? Åži-ar putea muri el din cauza iubirii?
~ Emil Cioran