logo

Quotes About Fin

We know shark's fin is a huge problem. In California now, you can't buy it or sell it.
~ Ashlan Gorse Cousteau
My set comes with a smaller fin in the back, i find this helps me release off the top a lot easier
~ Julian Wilson
That's all folks!
~ Mel Blanc
Digan lo que quieran los oradores a los idiotas que van a hacerse matar, cualquiera que sea el noble fin que le asignen a la guerra, la razón de ésta es siempre una sola: el dinero.
~ Margaret Mitchell
Rusya'da ?slav kültürü, asl?nda kilisenin eseridir. Büyük bir tarihçi olan Pakrovski, "E?er H?ristiyanl?k i?e müdahale etmeseydi, Rus da ?slav kültürü de?il, Fin kültürü hâkim olacakt?," der. - Suyu Arayan Adam Sayfa 262
~ ?evket Süreyya Aydemir
Il a dû être piégé par le naufrage alors qu'il se trouvait dans sa noire citadelle, sinon, à l'heure qu'il est, le monde entier hurlerait de terreur. Qui peut prévoir la fin ? Ce qui a surgi peut disparaître, et ce qui a sombré peut surgir à nouveau. L'abjection attend son heure en rêvant au fond de la mer, et la mort plane sur les cités chancelantes des hommes. Un jour viendra - mais non, je ne dois ni ne puis y penser !
~ H.P. Lovecraft
In science ... discovery can mean finding a guppy with an extra spine in its dorsal fin.
~ Thomas Hayden
Åži uneori rugat-am un vin de nobil soi O zi m?car s?-mi sting? durerilor noianul, Dar vinul face ochiul mai clar, mai fin timpanul; Am c?utat uitarea în dragoste apoi: Ea îns?-i pentru mine un pat de spini ÅŸi bârfe, În care-mi sorb paharul nes??ioase târfe!
~ Charles Pierre Baudelaire
BECAUSE IT CONTINUED TO RAIN, CONNOR SAT IN BRANNA'S workshop, drinking his second beer and brooding at the fire. When Fin walked in, he scowled. "You'd be wise to feck off. I'm not fit company.
~ Nora Roberts