Quotes About Understanding
I'll be the in to your sane.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
It's possible that some of us cannot help losing ourselves in the sorrows of other people's stories.
~ Nuruddin Farah
BazillionQuotes.com
He or she that ignored wisdom and knowledge, ignored his or her deliverances
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Love is not by sight but by mind
~ Unknown
BazillionQuotes.com
If one knows but does not act accordingly, one knows imperfectly'.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Equanimity is a perfect, unshakable balance of mind, rooted in insight. But in its perfection and unshakable nature equanimity is not dull, heartless and frigid. Its perfection is not due to an emotional "emptiness", but to a "fullness" of understanding, to its being complete in itself. Its unshakable nature is not the immovability of a dead, cold stone, but the manifestation of the highest strength.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
He studied cities as women study their reflections.
~ O. Henry
BazillionQuotes.com
If they can't learn the way we teach, we teach the way they learn
~ Unknown
BazillionQuotes.com
If you read novels you sympathize with people who are different kinds of people than you are.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Kafam cam k?r?klar?yla dolu doktor. Bu nedenle beynimin her hareketinde dü?üncelerim ac?yor anl?yor musun?
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Kelimeler, albay?m, baz? anlamlara gelmiyor.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Beni anlamal?s?n. Çünkü ben kitap de?ilim, çünkü ben öldükten sonra kimse beni okuyamaz, ya?arken anla??lmaya mecburum.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Herkes geçer diyor.Geçer mi olric? Herkes ne bilir ac?m?.Herkes ne bilsin ac?m?z?.Ya?ar gibi yapmaktan,özlemez gibi yapmaktan iyiymi? gibi yapmaktan..Nefes al?p onu içimde tutmaktan o nefeste bo?ulmaktan s?k?ld?m.Ki nefessizlikten de?il nefesten bo?ulmakt?r marifetimiz Olric. -Evet efendimiz -Bana kat?ld???n? bilmek güzel.Arada ses vermen güzel.?çimin sesi de olmasa ölürüm yaln?zl?ktan...
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Beni hemen anlamal?s?n, çünkü ben kitap de?ilim, çünkü ben öldükten sonra kimse beni okuyamaz, ya?arken anla??lmaya mecburum.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Ne kadar ac?yorum kendime; bu yüzden ba?kalar?na ac?maya f?rsat bulam?yorum. Bütün ac?mam? kendime harcad?m.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Ben bütün insanlara hayran?m Olric. Bütün sat?c?lar, biletçi yanlar?ndan geçerken nas?l gülümsemek gerekti?ini ve arkas?ndan nas?l küfredilece?ini biliyorlar.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Aptal, o kadar?n? biz de anlad?k.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Anlat?lsayd? de?eri kalmazd? ki. Bu nedenle anlat?lamazd?. Bu "?ey"i birine verseniz de fark?nda olmaz asl?nda. ?nsan uzun uzun anlatsa, "onun" kendine güven verdi?ini söylese, merak ederler belki. Fakat görünce bir "?ey"e benzetemezler muhakkak. Bu muydu, derler o "?ey". Verdi?iyle kal?r insan. Ezer, buru?turur, yere atarlar.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Romanc?lar için bulunmaz bir okuyucuyum Esat A?abey,' derdi. 'Birinci s?n?f okuyucu; hay?r, daha ileri: lüks okuyucu. Kitaplar?n?n böyle okundu?unu bilselerdi fakirler; bir türlü ölemezlerdi.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Neden baz? insanlar, baz? ?eyleri hiç bilmiyorlar? Duysalar, dinleseler, hatta kar??lar?nda görseler bile bilmiyorlar.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Bir insan? gerçekten seyretmek isteyen, onun oyununa gerçekten kat?lan biri, o insan?n ancak kafas?nda ya?ayabilir.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
hava karar?yordu. kö?eden bir genç k?zla bir genç adam göründü kolkola. delikanl? bir ?eyler anlat?yordu, genç k?z da ba??n? sall?yordu. "bana kal?rsa film biraz kar???kt?," dedi genç adam. "baz? yerlerini anlamad?m." "can?m," dedi k?z, "sonunda çocuk ölüyor i?te." "aptal," dedi delikanl?, "o kadar?n? biz de anlad?k.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Otuz alt? saattir gene aç?m. Ölümü bekliyorum. Bu arada vaktimi bo? geçirmemek için, okuyorum, yabanc? dil çal???yorum; hiçbir ?ey anlam?yorum. Fakat eskiden de -karn?m?n tok oldu?u zaman da- anlam?yordum.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Birçok dert de, ne yaz?k, bilimin istedi?i tan?mlar?n içine s??m?yordu. ?nsan?n, bilimd??? ne kadar çok hastal??? vard?.
~ Unknown
BazillionQuotes.com