logo

Quotes About Desire

Fionn was stuck in the most unlikely of places. He wanted to fuck the woman he planned to use in his vengeance. It was inconvenient to say the least
~ S. Young
Purpose and revenge were all I needed. Everything else be damned." His face darkened with something more intense than mere desire. "Until you, Rose. You make me feel more human than I ever felt when I was one.
~ S. Young
I love you, Rogan … I could not ask you to give up who you are when it is the very reason I want you.
~ S. Young
I'll only ever belong to you If you want me, I'll belong to you forever.
~ S. Young
I'll always want you," he whispered urgently against her lips. "You're mine now, okay. Only mine.
~ S. Young
If you can't fuck me while I read, fuck off.
~ S.X. Rosenstock
If a man has to make a woman the center of his love, why should he integrate animality into this sacred human emotion?...Is love incompelete without it?...Is love the name of physical excersize ?
~ Saadat Hasan Manto
To tell you the truth, the world seemed full of sad people – those who slept on the uncovered stoops of shops as well as those who lived in high-rise mansions. The man who walks about on foot worries that he doesn't have decent shoes to wear. The man who rides the automobile frets that he doesn't have the latest model car. Every man's complaint is valid in its own way. Every man's wish is legitimate in its own right.
~ Saadat Hasan Manto
Her pores were like those of an orange, its skin filled with juice, which, if you applied the slightest pressure, would squirt up into your eyes. She was that fresh.
~ Saadat Hasan Manto
When Hamid dropped Lata off at her house at nine that night, he felt hollow. The touch of her soft body was sheared from him like bark from a tree, and he spent the entire night tossing and turning.
~ Saadat Hasan Manto
Benim bekledi?im a?k ba?ka! O, bütün mant?klar?n d???nda, tarifi imkans?z ve mahiyeti bilinmeyen bir ?ey. Sevmek ve ho?lanmak ba?ka, istemek bütün ruhuyla, bütün vücuduyla, her ?eyiyle istemek ba?ka… A?k bence bu istemektir. Mukavemet edilemez bir istemek!
~ Sabahattin Ali
Anlars?n niçin uzak yerlere bakt???m?. ?çinde ya?anmaz bir dünyada ya??yorum.
~ Sabahattin Ali
Böyle acz içindeyken odamda her ?ey bana küçüklü?ümü ve zavall?l???m? hayk?r?yor. Soka?a f?rl?yorum. Bir tek çehre görsem de yan?nda yürüsem, hiç ses ç?karmadan yürüsem diyorum. Halbuki ara s?ra kar??la?t???m ahbaplar? görmemezli?e geliyorum. Hiçbiri bana bu anda yard?ma ça?r?lacak kadar yak?n görünmüyor. Bilmem beni anl?yor musunuz?...
~ Sabahattin Ali
Ey sevgilim, bilirsin benim ne çekti?imi Garip ba??m?n derdi bir yürek ta??yorum. Anlars?n niçin uzak yerlere bakt???m? ?çinde ya?anmaz bir dünyada ya??yorum. Görünce gülme sak?n ç?rp?n?p akt???m? Il?k ve ayd?nl?k bir denize ko?uyorum.
~ Sabahattin Ali
Ne olurdu? Birbirimize birkaç sene sonra tesadüf etmi? olsayd?k! O zaman hayat?m?z belki bamba?ka bir ?ekil al?rd?. O zaman sana tabi olur ve bundan zevk duyard?m. Fakat ?imdi, hiçbir faydas? olmad???n? bile bile, yanl?? ve manas?z buldu?um ?eylere oyuncak olmak, bütün sevgime ra?men imkâns?z
~ Sabahattin Ali
Sana nas?l anlatabilirim.'?lk görü?te deli gibi a??k oldum,yan?yorum,tutu?uyorum!'gibi laflar m? söyleyeyim.Fakat i?in tuhaf yan? bunlardan ba?ka da söyleyecek sözüm yok.
~ Sabahattin Ali
As?l bahtiyar,bir ömür boyunca hasretini çekti?i ?eye kavu?an de?il,ona eri?ece?ini anlad??? anda,saadetinin en yüksek noktas?nda bir Ah diyerek dü?üp ölebilendir.
~ Sabahattin Ali
Muazzez'de Yusuf'u hemen hemen ayn? hislerle sevmekteydi.Onun a?k?nda da esas amil, di?erinin "lüzumlu" bir ?ey olmas?,onsuz hayat?n tasavvur edilmesine bile imkan bulunmamas?yd?.
~ Sabahattin Ali
A?k muhakkak ki bir hastal?k... A??k oldu?umuzu ilk zamanlarda kendimizden bile saklamak istememiz zaten bunun bir hastal?k oldu?unu gösteriyor... Biz mütemadiyen: De?ilim, de?ilim!.. diyoruz. Ve onu ancak, kolumuzu k?m?ldatamayacak kadar bize hakim oldu?u zaman kabul ediyoruz.
~ Sabahattin Ali
Mektubundaki "Beni istedi?im kadar sevmezsen ölürüm." cümlesini belki elli defa okudum.Ah Aliye, seni isteyebilece?inden çok sevece?im.Benim nas?l sevebilece?imi göreceksin...
~ Sabahattin Ali
Yaln?z senin için ya?amak, hayat?mdan senden ba?ka her ?eyi silip atmak istiyorum. Fikirlerimi, gayeleri seninle payla?mak, do?ru buldu?umuz ?eylere beraber inanmak istiyorum
~ Sabahattin Ali
sarho? olsun olmas?n bütün kad?nlar?n yüzlerinde, hareketlerinde ise: "aman yarabbi, ne zaman bitecek!" diyen bir ifade vard?; ve bununla bu geceyi de?il, bu hayatlar?n? da de?il, her ?eyi, ama her ?eyi kastettikleri besbelli idi.
~ Sabahattin Ali
Hayatta hiçbir ?ey u?runda ölmek için istenmez. Her ?ey ya?amam?z için olmal?d?r.
~ Sabahattin Ali
Ak?t?p gözüm ya??n? Hat?rlar?m gülü?ünü; K?v?rc?k saçl? ba??n? Gö?süme koyamad???m!
~ Sabahattin Ali