logo

Quotes About Time

time is the third party to every relationship.
~ Nuala O'Faolain
Death in Somalia seldom bothers to announce its arrival. In fact, death calls with the arrogance of a guest confident on receiving a warm welcome at any time, no question asked.
~ Nuruddin Farah
Yes, life is hard, but it's not a bad way to pass the time. When all is said and done, I recommend it.
~ Unknown
The best inheritance a parent can give his children is a few minutes of his time each day.
~ Unknown
We can't buy one minute of time with cash; if we could, rich people would live longer.
~ O. Henry
The most notable thing about Time is that it is so purely relative. A large amount of reminiscence is, by common consent, conceded to the drowning man; and it is not past belief that one may review an entire courtship while removing one's gloves.
~ O. Henry
Prosper, O untouchable!' the feudal chief had said—that was a long time ago and he had meant do not prosper beyond limits.
~ Unknown
Geçmi? zamandan s?yr?l?p,?imdiki zamana bir yerinden tutunmak istedi.
~ Unknown
Moment ad?nda bir kavram: ne otobüste ç?kar kar??m?za ne de sinemada. Kimse birbirini öldürmez moment yüzünden. Bizim s?n?fta biri vard?: momente inanm?yorum diye tutturmu?tu. Ben nefret ediyorum momentten: günümü zehir ediyor.
~ Unknown
O zamanlar daha Olric yoktu, daha o zamanlar Turgut'un kafas? bu kadar kar???k de?ildi.
~ Unknown
Ne zaman vaktin var? dedi. Her zaman. Ona bu sözü söylemedim tabii. Her zaman vakti olanlara sayg? duyulmaz.
~ Unknown
Beklenen geç geliyor; geldi?i s?rada insan ba?ka yerlerde oluyor
~ Unknown
Hayat?m?n, ba?? ve sonu belliydi; hiç olmazsa ortas?n? kaç?rmamal?yd?m.
~ Unknown
Otuz alt? saattir gene aç?m. Ölümü bekliyorum. Bu arada vaktimi bo? geçirmemek için, okuyorum, yabanc? dil çal???yorum; hiçbir ?ey anlam?yorum. Fakat eskiden de -karn?m?n tok oldu?u zaman da- anlam?yordum.
~ Unknown
Tarih bir tahriften ibarettir. Tarih, geçmi?ten gelece?e uzanan ve bugün gördü?ümüz bir rüyad?r. Bütün rüyalar gibi tarih de yorumlanabilir; ama görülürken de?il.
~ Unknown
Sabah uyan?nca sevinçliydim. Uyku, zaman?m?n dörtte birini, dakikalar? saymadan geçirmemi sa?l?yordu. Sonra hemen mahzunla?t?m. Üniversiteye girecektim. ?imdi hat?rlayamad???m baz? dü?üncelere kap?ld???m için kendimi birden büyük bir yap?n?n önünde buldum ve k?sa bir süre içinde üniversitenin koridorlar?nda kayboldum.
~ Unknown
SAFFET (üzüntülü): Ne yaz?k ki devrimin çocu?u oldu?um için ilk günlerin heyecan?n? ya?ayamad?m. Ben kendimi bildi?im zaman bütün devrimler yap?l?p bitirilmi?ti. (Co?kun'a seslenir). Ben hiçbir devrime yeti?emedim üstat! CO?KUN (aynan?n arkas?ndan ba??n? ç?kararak): Ben baz?lar?nda haz?r bulundum.
~ Unknown
??te güne? hac? Frenkler, i?te güne?! Tozlu ta?lara de?il i?te güne?e bak?n! En eski eser, binlerce, milyonlarca y?l?n ?????!
~ Unknown
Tarih gibi bo?anmalar da zaman zaman yeniden yorumlan?r.
~ Unknown
Bütün dünya saatleri birle?iniz, ayn? zaman? gösteriniz.
~ Unknown
If a man could live a thousand years, the sins of his first year would be as fresh in the memory of the Almighty as those of the last. Eternity itself will never wash out a sin. Flow on, ye ages!...Flow on still in mighty streams, but the damning spot is there still. Neither time nor eternity can cleanse it. Only one thing can remove sin. The lapse of time cannot. Let not any of you be so foolish as to hope it will.
~ Unknown
there is no moment more precious than the exact moment you are living now
~ Obert Skye
There is no moment more precious than the exact moment they are living. And that exact moment has a lot to do with how future moments play out.
~ Obert Skye
Clover missed his "me-time.
~ Obert Skye