Quotes About Purpose
Yet we may constantly do more in what we are than in what we do. We may serve better in the lives we live than in the best service we ever give. The
~ S.D. Gordon
BazillionQuotes.com
Likes to fight, does he?" Sandra said thoughtfully. "Oh, yeah. He says there are only two reasons to fight." "Which are?" "Joy and death." Her mother's brows went up. "Joy in death?" "No, no... For joy, to stretch yourself with a friend; or death, to kill as quickly as you can. Nothing in between.
~ S.M. Stirling
BazillionQuotes.com
Nam ju? nie formy trzeba, ale ?ywej idei.
~ S?awomir Mro?ek
BazillionQuotes.com
Una vida aceptada sin reflexión no merece la pena vivirla.
~ Socrates
BazillionQuotes.com
Purpose without power is mere weakness and deception; and power without purpose is mere fatuity.
~ Saadi Shirazi
BazillionQuotes.com
Çocuklu?umdan beri belki ilk defa olarak; hayat?m?n sebepsizli?ini ve bo?lu?unu dü?ünerek içim ezilmeden , "Bugün de geçti i?te…Ve bütün günlerim hep böyle geçecek sonra ne olacak sanki!" demeden uykuya dald?m.
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
Tesadüflerin oyunca?? olacak olduktan sonra ne diye bir irademiz vard?? Kullanamad?ktan sonra gö?sümüzü dolduran hisler ve kafam?zdaki dü?ünceler neye yarard??
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
Ya?amak ve yeryüzünde üç ad?ml?k bir yer i?gal etmekle mühim bir i? yapt?klar?n? zannederler.
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
Bana öyle geliyor ki, hakikaten yapabilece?imiz bir tek i? vard?r, o da ölmek. Bak, bunu yapabiliriz ve ancak bu takdirde irademizi tam bir ?ey yapmakta kullanm?? oluruz.
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
Tam ya?amaya ba?lad???m bu andan itibaren beni öldü says?nlar.
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
Yaln?z senin için ya?amak, hayat?mdan senden ba?ka her ?eyi silip atmak istiyorum. Fikirlerimi, gayeleri seninle payla?mak, do?ru buldu?umuz ?eylere beraber inanmak istiyorum
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
Hayatta hiçbir ?ey u?runda ölmek için istenmez. Her ?ey ya?amam?z için olmal?d?r.
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
?u dünyay? adamak?ll? görmeden, dünyan?n ne oldu?unu adamak?ll? anlamadan buradan gidecek olduktan sonra ne diye buraya geldik sanki? Ya?ad???m?z?n fark?na varmayacak olduktan sonra ne diye ya??yoruz?
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
Hayata, realiteye, menfaatlerine döndü?ün zaman içine ne ?eytan kalacak ne peygamber... Vücudunun ve ruhunun ne kadar basit bir makine oldu?unu ö?ren, istediklerini tayin et ve bunlara do?ru azimle ilerlemeye ba?la...Göreceksin!
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
bana öyle geliyor ki, hakikaten yapabilece?imiz bir tek i? vard?r, o da ölmek. bak, bunu yapabiliriz ve ancak bu takdirde irademizi tam bir ?ey yapmakta kullanm?? oluruz. ben ne diye bu i?i yapm?yorum diyeceksin! demin söyledim ya, müthi? bir gev?eklik içindeyim. ü?eniyorum.
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
bana öyle geliyor ki, hakikaten yapabilece?imiz bir tek i? vard?r, o da ölmek. bak, bunu yapabiliriz ve ancak bu takdirde irademizi tam bir ?ey yapmakta kullanm?? oluruz. ben ne diye bu i?i yapm?yorum diyeceksin! demin söyledim ya, müthi? bir gev?eklik içindeyim. ü?eniyorum. atalet kanunu icab? sürüklenip gidiyorum. eeeeh.
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
bana öyle geliyor ki, hakikaten yapabilece?imiz bir tek i? vard?r, o da ölmek. bak, bunu yapabiliriz ve ancak bu takdirde irademizi tam bir ?ey yapmakta kullanm?? oluruz. ben ne diye bu i?i yapm?yorum diyeceksin! demin söyledim ya, müthi? bir gev?eklik içindeyim. ü?eniyorum. atalet kanunu icab? sürüklenip gidiyorum.
~ Sabahattin Ali
BazillionQuotes.com
The only reason why any of you's still around
~ Sabine C. Bauer
BazillionQuotes.com
Dream Big and pursue your passion.
~ Sabrina Sims McAfee
BazillionQuotes.com
I feel quite lost INSIDE myself, like I'm looking for my train tracks for my life, as if they would just appear and solve the growing questions I seem to face (my reflection in the morning).
~ Sabrina Ward Harrison
BazillionQuotes.com
Whatever I'm doing, I'm in that moment and I'm doing it. The rest of the world's lost. If I'm cooking some food or making soup, I want it to be lovely. If not, what's the point of doing it?
~ Sade Adu
BazillionQuotes.com
Unless you do the right things, the right things will not happen to you.
~ Sadhguru
BazillionQuotes.com
Today people just go on working, working and working. Not because they are creating something fantastic, but simply because they have to work, otherwise they don't know what to do with themselves.
~ Sadhguru
BazillionQuotes.com
Life has no use at all, declared Adiyogi. It is simply a phenomenon. Little acts have purpose. But life is not framed within the narrow grid of utility. It is beyond frames. It is beyond grids. It is beyond utility. If you have a taste of this existence beyond purpose, of life beyond sense, you are enlightened.
~ Sadhguru
BazillionQuotes.com