Quotes About Connection
Öldükten sonra insanlar?n bir yerde bulu?tuklar?n? söyleyenlere inanmak isterdim. Ya?arken, ne s?k?c? ve soluk insanlarla birlikte geçiriyoruz ömrümüzü. Hiç olmazsa öldükten sonra, aralar?mda bulunmaktan zevk alaca??m?z insanlarla ya?asayd?k.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Ben buraday?m sevgili okuyucum, sen neredesin acaba?
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Ben, yaln?zl??? istemekle suçlan?p yaln?zl??a mahkum edildim. Bu karara bütün gücümle muhalefet ediyorum. Ben yaln?zl??a dayanam?yorum, ben insanlar?n aras?nda olmak istiyorum.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
?imdi onu nas?l inand?rabilirim bütün bu süreyi onunla birlikte ya?ad???ma? Onu unutmu? gibi ya?arken onu dü?ündü?üme? Anlamaz, görünü?e kap?l?r, anlamaz. Ba?kas?na rastlad???m için, bu yeni ili?kinin her ?eyi unutturdu?unu dü?ünür. Oysa her ?eyi hat?rl?yorum;
~ Unknown
BazillionQuotes.com
?sa-Mesih'i her zaman be?enirim: küçük çocuklar?n futbolcular? be?enmesi gibi. Adam?md?r. Ortaokulu birlikte okusayd?k, bana çok yarar? dokunurdu o y?llarda.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Bir insan? gerçekten seyretmek isteyen, onun oyununa gerçekten kat?lan biri, o insan?n ancak kafas?nda ya?ayabilir.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Belki de -dedi?in gibi- biz art?k bir yan?m?zla onlardan uzaktay?z. Bunu, onlara hiçbir zaman belli etmeyece?iz. Yolumuza ç?kan herkese sayg? gösterece?im. B?rakal?m bunlar? art?k, Olric
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Seni görmek istiyordum k?sacas?. ?nsan görmekle bile baz? ?eylerin a??rl???na dayanabilir, avunabilir, hayal kurmaya devam edebilir.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Ölüm de?ilse bizi ay?ran, yaz?k olmu?.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Kültür, sadece baz? isimleri hat?rlamaktan ibaret de?ildir, deniliyordu. Kültür, bu isimleri yerli yerinde ve ba?ka isimlerle münasebetini bilerek kullanmak demekti. Kelimeler, kelimeler…
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Baz? kitaplar yüzünden kafam biraz kar??m??sa da bugün bile senin içtenli?ini ta??d???m? ümit ediyorum. Gene de sonunda sana bütünüyle benzemekten korkuyorum babac???m: Yani ben de sonunda senin gibi ölecek miyim?
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Cranium fibula radius Sacrum patella carpus Nas?l ezberlenir Allah'?m Arapça dua eden insan?nn Latince kemikleri?
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Olur ya, belki bir gün tam senin gibi hissederim, senin heyecanlar?n benim heyecanlar?m olur: o zaman seni bütünüyle ya?ar?m, kim bilir?
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Bütün hayat? boyunca konu?tu. Sonunda tutunamayanlar diye bir söz ç?kabildi ortaya: bir tek kelime. Ço?ul bir kelime. Unutamad??? baz? insanlar? birle?tiren bir kelime.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Fakat ben oraya zarf koymazd?m. Çünkü zarf?m yoktu evde. Çünkü kimseye mektup yazmad?m. Çünkü kimse bana mektup yazmazd?. Korktum. Çünkü, 'demek ki' diyemeyece?im bir yerlere gelmi?tim. ?çime bir a?r? sapland?. Ne olurdu bir 'demek ki' daha diyebilseydim.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Bu kadar yak?n?mda oldu?unu bilmiyordum ama, sen bir yerde var olursan ya?ayabilirim ancak demi?tim.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Ebedi a?k nedir? ?kimizin de 'yapacak hiçbir ?eyi olmamak'tan ba?ka ortak özelliklerimizin bulunmas? m?d?r?
~ Unknown
BazillionQuotes.com
I hate it when people tell me how I am doing. Why are you here I aasked. Nice to see you too he smiled. I brought you something. He handed me the small stuffed koala. I thought it might keep you company. Thanks I said embarrassed. I can't wait to introduce him to all my other stuffed animals at home.
~ Obert Skye
BazillionQuotes.com
Enjoy Mr. Binkers," he added. "As soon as you leave I'm going to hug him," I said.
~ Obert Skye
BazillionQuotes.com
Love is the soul giggling.
~ Obert Skye
BazillionQuotes.com
Sometimes we underestimate the impact we have on other people's lives. Everybody living, no matter how miserable his or her life may be or how glorious each day is, makes an impact on others.
~ Obert Skye
BazillionQuotes.com
peau nue contre la sienne, nue aussi, mais hélas ! nue comme sont nus les os.
~ Octave Mirbeau
BazillionQuotes.com
N'aurions-nous pu nous aimer, aussi bien, elle chez elle, moi chez moi ; éviter les froissements possibles de cette situation qu'on appelle d'un mot ignoble : le collage ?…
~ Octave Mirbeau
BazillionQuotes.com
And by the way, I wanted to point out that Kindred is not science fiction. You'll note there's no science in it. It's a kind of grim fantasy.
~ Octavia Butler
BazillionQuotes.com