Quotes About Perspective
Fakat, sonradan garson olmu? bir filozof ya da filozof olmu? bir garsona göre, insanlar kar???k salataya benzer.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Moment ad?nda bir kavram: ne otobüste ç?kar kar??m?za ne de sinemada. Kimse birbirini öldürmez moment yüzünden. Bizim s?n?fta biri vard?: momente inanm?yorum diye tutturmu?tu. Ben nefret ediyorum momentten: günümü zehir ediyor.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Sanc? filan da çekme olur mu? Dünyada yeterince ac? var zaten.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Beklenen geç geliyor; geldi?i s?rada insan ba?ka yerlerde oluyor
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Yaz bakal?m: Gerçek, ba?kalar?n?n bize uygulamaya çal??t??? tats?z bir ölçüdür. "Birimi var m? Hikmet Amca?" "Birimi insand?r.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Belki de -dedi?in gibi- biz art?k bir yan?m?zla onlardan uzaktay?z. Bunu, onlara hiçbir zaman belli etmeyece?iz. Yolumuza ç?kan herkese sayg? gösterece?im. B?rakal?m bunlar? art?k, Olric
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Tarih bir tahriften ibarettir. Tarih, geçmi?ten gelece?e uzanan ve bugün gördü?ümüz bir rüyad?r. Bütün rüyalar gibi tarih de yorumlanabilir; ama görülürken de?il.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Muhayyilesi kuvvetli baz? insanlar, sevdikleri ölülerin uzun bir yolculu?a ç?kt?klar?n? dü?ünmü?lerdir; bense, bütün yolculu?a ç?kanlar?n ölmü? oldu?unu dü?ünüyordum. Ne büyük bir günah, de?il mi?
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Hiç olmazsa mezar ta??na yaz?n: Burada insanlara ba?ka türlü hayran olan bir yat?yor.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Demek insanlar? gerçek ve do?ru biçimde yorumlamak için onlar?n ölmelerini beklemek gerekiyordu.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Size dünyan?n dörtten fazla buca?? oldu?unu göstermeye geldik
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Co?kun:Olsun.Hem oyunlar? ciddiye alm?yor muyuz?
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Gözlük takman?n nedenini y?llarca, göze toz toprak kaçmas?, gözün de böylece yorularak iyi görmemesi sand?m. Bugün de öyle sanmak isterdim; bunun kimseye zarar? dokunmazd?. Ben de, yaln?z bana ait olan bir dü?üncenin mutlulu?uyla ya?ard?m.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
??te güne? hac? Frenkler, i?te güne?! Tozlu ta?lara de?il i?te güne?e bak?n! En eski eser, binlerce, milyonlarca y?l?n ?????!
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Numano?lu Selim derler ad?m?z Gürültüye geldi her feryad?m?z Nedense tamamd?r itikad?m?z Dikilen her kuma? bol gelir bize
~ Unknown
BazillionQuotes.com
?nsan görmekle bile baz? ?eylerin a??rl???na dayanabilir, avunabilir, hayal kurma?a devam edebilir. Sen anlamazs?n tabii. Anlamak için, insan?n baz? eksik yönleri olmal?.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Biz onlar? kafam?zdaki oyunlara uydurma?a çal???rken onlar — kafalar? olmad??? için— bizi hayata uydurma?a çal???rlar.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
sizin dünyan?zda, o dünyay? bizlerin san?p ya?arken, hepinize hayrand?k.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Tarih gibi bo?anmalar da zaman zaman yeniden yorumlan?r.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Hani yar?nlar güzel olurmu? diyorlard? Olric? Bu ya?ad???m?z gün de dünün yar?n'? de?il mi? -Kand?r?yorlar efendim, kand?r?yorlar.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
There are times in a person's life when he or she must make a choice to believe. I choose to believe the sun will rise tomorrow. I also choose to believe that if you go to bed hungry you will wake up ready to eat. I've met a group of men in a faraway country who choose to believe that if you stand on a tree stump for an hour you will gain sympathy for trees. I am already quite sympathetic to trees, so I choose to think they are bonkers.
~ Obert Skye
BazillionQuotes.com
Listen,' Clover said. 'Don't worry about not being able to come back, I've lived both places, and trust me, you won't be getting the short end of the stick if you end up in Foo. I mean, candy alone...
~ Obert Skye
BazillionQuotes.com
In the history of mothers there had certainly been better, but in fairness to history there had most certainly been worse.
~ Obert Skye
BazillionQuotes.com
some of the stuff you mourn isn't worth the energy. Life will be full of many other things to distract you and cause worry.
~ Obert Skye
BazillionQuotes.com