Quotes About Emotions
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
~ Maya Angelou
BazillionQuotes.com
I think we all have empathy. We may not have enough courage to display it.
~ Maya Angelou
BazillionQuotes.com
I've learned that regardless of your relationship with your parents, you'll miss them when they're gone from your life.
~ Maya Angelou
BazillionQuotes.com
Women were supposed to be the enigmas, but men? Moody, brooding bastards, the lot of them. A woman with PMS had nothing on a man. Where women might get hormonal once a month, men suffered their own brand of PMS on a daily basis. - Faith
~ Maya Banks
BazillionQuotes.com
Sophie, honey, stop looking at me like that," Garrett said gruffly. "You'll have me convinced I'm going to die." "You're not?
~ Maya Banks
BazillionQuotes.com
And maybe that's was her biggest crime of all. Making him fall in love with her.
~ Maya Banks
BazillionQuotes.com
I take it back. You're not stupid. But damn, you are insane.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Did love really require grand gestures? Wasn't true love to be found in the little things, like holding one's hand or sitting comfortably around a gentle fire?
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Writing love letters was a blasted difficult thing to do, especially with the lady in question commenting on every line.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
She was beautiful and had a way of manipulating a man with a terrifying combination of tears and seductive smiles.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
He drank, as a man is wont to do when confronted with his innermost emotions, particularly ones pertaining to the heart.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
We all know one day we will die but don't know the exact date, we don't know that fucking exact date, say what you want to say to everyone who loves you or you love because we don't know the exact date."
~ Unknown
BazillionQuotes.com
You know how I conceal my pain talk so much and laugh a lot"
~ Unknown
BazillionQuotes.com
All the bad moments were converging, everything at once, like we couldn't hold them off anymore, as though there weren't enough good memories to keep the bad ones from winning.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Everyone says love hurts, but that is not true. Loneliness hurts. Rejection hurts. Losing someone hurts. Envy hurts. Everyone gets these things confused with love, but in reality love is the only thing in this world that covers up all pain and makes someone feel wonderful again. Love is the only thing in this world that does not hurt.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Trebalo bi ubijati prošlost sa svakim danom što se ugasi. Izbrisati je da ne postoji, da ne boli. Lakše bi se podnosio dan što traje, ne bi se merio onim što više ne postoji. Ovako se mešaju utvare i život, pa nema ni ?istog se?anja, ni ?istog života.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Krijemo ljubav, tako je i ugušimo. Šteta.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Možda bi trebalo da ih mrzim ali ne mogu. Ja nemam dva srca jedno za mržnju drugo za ljubav. Ovo što imam sad zna samo za tugu. Moja molitva i moja pokora moj život i moja smrt sve to pripada Bogu stvoritelju svijeta. Ali moja žalost pripada meni.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Samo izvolite, poslužite se mojom dobrotom, trošite moju iskrenost, hranite svoj ego mojom ljubavlju, gužvajte moje emocije kao staru hartiju, uzalud vam trud. Ne?ete postati bolji, ne?ete postati ja, jer treba vam i duša. A nju mi ne možete uzeti, i sve dok je imam, ostat ?u ?ovjek.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Ne treba ?ovjek da se pretvori u svoju suprotnost. Sve što u njemu vrijedi, to je ranjivo. Možda nije lako živjeti na svijetu, ali ako mislimo da nam ovdje nije mjesto, bi?e još gore. A željeti snagu i bezosje?ajnost, zna?i svetiti se sebi zbog razo?arenja. I onda, to nije izlaz, to je dizanje ruku od svega što ?ovjek može da bude. Odricanje svih obzira je prastari strah, davna suština ljudskog bi?a koje želi mo?, jer se boji.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Slušaj - kažem joj - govorim ozbiljno: Hajde da se vjen?amo. Ne?eš mnogo dobiti. Šašav sam, nesre?an, ?esto neprijatan, u životu sigurno ne?u daleko dotjerati, ali ?u te voljeti! Ako ti je to dovoljno, pristani.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Oti?i ?u da te ne mrzim da mi postane svejedno. Rasuo sam tvoj lik po dalekim putevima razne?e ih vjetar i sprati kiše nadam se. U meni ?e ga potrti pozlijedenost.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Suze mi teku od smeha, ako prestanem da se smejem osta?e samo suze.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com
Ni haljinu ne valja krpiti, a kamoli ljubav. Bolje je oti?i.
~ Meša Selimovi?
BazillionQuotes.com