Quotes About Philosophy
N'a de convictions que celui qui n'a rien approfondi
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Chaque pensée devrait rappeler la ruine d'un sourire
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Am împins pân? la viciu vocaÅ£ia tristeÅ£ii.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
O fato de que o mundo tenha permitido a existência de um humano tal como eu mostra que as manchas sobre o sol da vida são tão vastas que elas acabarão por esconder a luz.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Faptul c? exist eu dovede?te c? lumea nu are nici un sens.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Dintre filosofi nu sunt interesanÈ›i decât cei care nemaiavând ce gândi s-au apucat s? caute fericirea.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
We must beware of whatever insights we have into ourselves. Our self-knowledge annoys and paralyzes our daimon-this is where we should look for the reason Socrates wrote nothing.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Fiind tot anul în vacan??, cînd vine vacanÅ£a propriu-zis? realizez mai bine decît de obicei vidul în care tr?iesc: e vidul la p?trat, cel de care sîntem conÅŸtienÅ£i în orice moment, vidul oficial al existenÅ£ei mele.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Am impresia c? numai eu suf?r, c? toat? suferinÅ£a acestei lumi s-a concentrat în mine, c? numai eu mai am drept la suferin??, deÅŸi îmi dau seama c? exist? suferinÅ£e ÅŸi mai groaznice... M? simt atât de impresionat în faÅ£a suferinÅ£ei, încât îmi pierd aproape tot curajul. Åži-l pierd, fiindc? nu pricep de ce exist? suferin?? în lume.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Ceea ce-l deosebeÅŸte pe gînditor de scriitor e faptul c? gînditorul nu se apuc? s? scrie decît atunci cînd are ceva de spus. (Am formulat mai mult o dorin??, decît o constatare.)
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
celui que ne connaît point l'ennui se trouve encore à l'enfance du monde, où les âges attendaient de naître
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
El sufrimiento de los demás tiene sobre mí un efecto directo. Pero, si mañana desapareciera la humanidad, me daría igual.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Soy un cobarde, no puedo soportar el sufrimiento de ser feliz.» Para calar a alguien, para conocerlo realmente, me basta ver cómo reacciona a estas palabras de Keats. Si no comprende inmediatamente, inútil continuar.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Es el miedo a la muerte lo que motiva a los incondicionales de la eternidad: en efecto, la única ventaja real de la experiencia de lo eterno es que nos hace olvidar la muerte. Pero, ¿qué sucede cuando la contemplación se acaba?
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
My mission is to kill time, and time's to kill me in its turn. How comfortable one is among murderers.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
M-am plictisit de orice form? de agitaÅ£ie ÅŸi m-am convins c? toate nepl?cerile în via?? vin din participarea la un grup oarecare.Dac? ÅŸtiam lucrurile acestea demult,ast?zi eram mult mai înaintat.A trage consecinÅ£ele prostiilor altora e cea mai absurd? tragedie ce se poate îndura.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Simt cum trosneÅŸte viaÅ£a în mine de prea mult? intensitate, dar ÅŸi cum trosneÅŸte de prea mult dezechilibru.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Each being is a broken hymn
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Când omul va putea vorbi de am?giri ca de realit??i, atunci el va fi mântuit.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Ce faceti de dimineata pana seara? Ma indur.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Fugind de defecte oamenilor, fugi È™i de virtuÈ›ile lor: iat? c? înÈ›elepciunea e p?gubitoare.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Vivir: especializarse en el error. Burlarse de las verdades indubitadas, no hacer caso de lo absoluto, tomar a broma la muerte y transformar lo infinito en azar
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
As long as there is a single god standing, mankind's work will not be finished.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Omul e f?r? îndoial? o apariÅ£ie extraordinar?, dar nu o reuÅŸit?.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com