Quotes About Suffering
CunoaÈ™terea este o plag? pentru via??, iar conÈ™tiinÈ›a o ran? deschis? în sâmburele vieÈ›ii.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Are we to execrate our age- or all ages? Do we think of Buddha as withdrawing from the world on account of his contemporaries?
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Oare nu ne afl?m într-o situaÅ£ie fericit? când avem p?rinÅ£i alcoolici ÅŸi trebuie s? nu procur?m toat? viaÅ£a otr?vuri ca s? compens?m moÅŸtenirea sumbr? a virtuÅ£ii lor?
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Singur?tatea m? împlineÅŸte într-atât, c? pân? ÅŸi cel mai neînsemnat rendez-vous e pentru mine o crucificare.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
De n-aÅŸ cunoaÅŸte setea infinit? de tristeÅ£e,de n-aÅŸ iubi cu patim? t?v?lirea în dezn?dejde,nu m-aÅŸ mai putea suferi ÅŸi mi-aÅŸ ucide cugetul f?r? mil? ÅŸi f?r? îndurerare.AÅŸ vrea s? fiu undeva departe,f?r? oameni,f?r? Dumnezeu,f?r? m?ri ÅŸi f?r? mine.Dar s? port aÅŸa ispita nefericirii în sânge.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Niciodat? nu sim?eam suferin?e care s-o poat? egala pe aceea de a nu fi suferit destul.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
A iubi înseamn? a suferi ÅŸi cum mulÅ£i fug de suferin??, puÅ£ini ÅŸtiu s? iubeasc?.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Ceea ce am mai bun în mine se datoreaz? suferinÈ›ei. Nu o iubesc, dar nici nu o condamn.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Stadiu final al tristeÅ£ii: nu mai exist? deosebire între lacrimi ÅŸi pietre. Inima devine stânc?, iar pe sânge patineaz? dracii. Doamne! mai ai vreun loc prin paradis?
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Îmi pare r?u c? nu suf?r de halucinaÅ£ii ca s? înjgheb o conversaÅ£ie cu vocile m?rii, spre a uita pe oameni ÅŸi femeile lor. Destinul meu de ex-amorezat într'o lume de p??iri zadarnice ÅŸi repetate m? apropie mai mult ca niciodat? de prostia elementelor, de clarele non-r?spunsuri ale naturii.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Losing love is so rich a philosophical ordeal that it makes a hairdresser into a rival of Socrates.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Cine a acceptat marile poveri ale vieÅ£ii iubeÅŸte mai mult tragedia,decât transifgurarea.Teama de monotonia clipelor sublime este mai mare decât teama de pr?buÅŸire.Exist? mult? bucurie în neliniÅŸte ÅŸi mult? voluptate în suferin??,din moment ce omului îi poate fi team? de orice mântuire ca de o mântuire înainte de vreme.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Bien avant que physique et psychologie fussent nées, la douleur désintégrait la matière, et le chagrin, l'âme.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Ho trascinato tutti i miei si nel fango e ormai non aderisco al mondo più di un anello al dito di uno scheletro.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Toat? viaÅ£a am fost victima unor nedrept??i. AÅŸ fi putut s? le evit ori s? le neutralizez. Din masochism le-am suportat, dup? cum am suportat calomnii f?r? a încerca s? ripostez, doar din pl?cerea secret? de a fi victim?.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Am impresia c? numai eu suf?r, c? toat? suferinÅ£a acestei lumi s-a concentrat în mine, c? numai eu mai am drept la suferin??, deÅŸi îmi dau seama c? exist? suferinÅ£e ÅŸi mai groaznice... M? simt atât de impresionat în faÅ£a suferinÅ£ei, încât îmi pierd aproape tot curajul. Åži-l pierd, fiindc? nu pricep de ce exist? suferin?? în lume.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
El sufrimiento de los demás tiene sobre mí un efecto directo. Pero, si mañana desapareciera la humanidad, me daría igual.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Soy un cobarde, no puedo soportar el sufrimiento de ser feliz.» Para calar a alguien, para conocerlo realmente, me basta ver cómo reacciona a estas palabras de Keats. Si no comprende inmediatamente, inútil continuar.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Los animales -que viven todos de sus propios esfuerzos- no conocen la miseria, pues ignoran la jerarquía y la explotación. Este fenómeno aparece sólo con el hombre, el único animal que ha esclavizado a sus semejantes; solamente el ser humano es capaz de tanto desprecio de sí mismo.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
La conciencia ha convertido al animal en hombre y al hombre en demonio, pero todavía no ha transformado a nadie en Dios, y ello a pesar de que nos vanagloriamos de haber enviado uno a la cruz.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Beatitude through suffering is an illusion, since it requires a reconciliation to the fatality of pain in order to avoid total annihilation.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Qu'est-ce qu'une crucifixion unique, auprès de celle, quotidienne, qu'endure l'insomniaque?
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Mizeria mea este de a voi s? fiu înÅŸelat în dragoste pentru a avea motive în plus s? suf?r. Numai in iubire poÅ£i vedea ce dec?zut eÅŸti. C?ci acela care a privit moartea în fa?? mai poate iubi? Åži-ar putea muri el din cauza iubirii?
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Strong people alone know how to organize their suffering so as to bear only the most necessary pain.
~ Emil Dorian
BazillionQuotes.com