Quotes About Existence
Bien avant que physique et psychologie fussent nées, la douleur désintégrait la matière, et le chagrin, l'âme.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Pentru om, viaÈ›a nu e un absolut. De aceea, niciun om, întrucât nu e numai animal, nu g?seÈ™te o mulÈ›umire în faptul însuÈ™i al vieÈ›ii, în faptul de a tr?i. Pentru animal, viaÈ›a e totul; pentru om, ea este un semn de întrebare.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Prava samoca je ona u kojoj se osecas apsolutno izolovanim izmedju neba i zemlje, nista ne treba da skrece tvoju paznju od ovih pojava apsolutne izolacije, vec intuicija stravicne lucidnosti treba da otkriva vascelu dramu covekove konacnosti pred beskonacnoscu i prazninom ovog sveta.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
If one were at every moment conscious of what one knew - if, for example, the sentiment of foundationlessness were both continual and intense - one would kill oneself or allow oneself to slip into imbecility. One exists thanks to the moments when one forgets certain truths.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Simt c? mor de singur?tate, de iubire, de disperare, de ur? ÅŸi de tot ce lumea asta îmi poate oferi.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
O fato de que o mundo tenha permitido a existência de um humano tal como eu mostra que as manchas sobre o sol da vida são tão vastas que elas acabarão por esconder a luz.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Faptul c? exist eu dovede?te c? lumea nu are nici un sens.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Fiind tot anul în vacan??, cînd vine vacanÅ£a propriu-zis? realizez mai bine decît de obicei vidul în care tr?iesc: e vidul la p?trat, cel de care sîntem conÅŸtienÅ£i în orice moment, vidul oficial al existenÅ£ei mele.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Am impresia c? numai eu suf?r, c? toat? suferinÅ£a acestei lumi s-a concentrat în mine, c? numai eu mai am drept la suferin??, deÅŸi îmi dau seama c? exist? suferinÅ£e ÅŸi mai groaznice... M? simt atât de impresionat în faÅ£a suferinÅ£ei, încât îmi pierd aproape tot curajul. Åži-l pierd, fiindc? nu pricep de ce exist? suferin?? în lume.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
celui que ne connaît point l'ennui se trouve encore à l'enfance du monde, où les âges attendaient de naître
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
El sufrimiento de los demás tiene sobre mí un efecto directo. Pero, si mañana desapareciera la humanidad, me daría igual.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Es el miedo a la muerte lo que motiva a los incondicionales de la eternidad: en efecto, la única ventaja real de la experiencia de lo eterno es que nos hace olvidar la muerte. Pero, ¿qué sucede cuando la contemplación se acaba?
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
My mission is to kill time, and time's to kill me in its turn. How comfortable one is among murderers.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Simt cum trosneÅŸte viaÅ£a în mine de prea mult? intensitate, dar ÅŸi cum trosneÅŸte de prea mult dezechilibru.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Each being is a broken hymn
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Când omul va putea vorbi de am?giri ca de realit??i, atunci el va fi mântuit.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Ce faceti de dimineata pana seara? Ma indur.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Vivir: especializarse en el error. Burlarse de las verdades indubitadas, no hacer caso de lo absoluto, tomar a broma la muerte y transformar lo infinito en azar
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
As long as there a single god standing, mankind's work isn't finished.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
As long as there is a single god standing, mankind's work will not be finished.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Omul e f?r? îndoial? o apariÅ£ie extraordinar?, dar nu o reuÅŸit?.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Sólo la percepción del vacío permite triunfar sobre la muerte, pues, si todo carece de realidad, ¿por qué habría de tenerla la muerte?
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
To exist is equivalent to an act of faith, a protest against the truth, an interminable prayer. As soon as they consent to live, the unbeliever and the man of faith are fundamentally the same, since both have made the only decision that defines a being.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com
Beatitude through suffering is an illusion, since it requires a reconciliation to the fatality of pain in order to avoid total annihilation.
~ Emil Cioran
BazillionQuotes.com