Quotes About Struggle
?çimin mevsimlerine de hiç uymaz ?u tabiat.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Ben ölmek istemiyorum, ya?amak ve herkesin burnundan getirmek istiyorum, bu nedenle mutlak bir yaln?zl??a mahkum edildim.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Hayata dayanamayan her insan gibi yap?l?r oyunda:-m?? gibi yap?l?r.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Mesele ç?kmas?n diye elinizden geleni yap?yorsunuz!??te bu ikiyüzlülü?ünüze dayanam?yorum!
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Geçmi? zamandan s?yr?l?p,?imdiki zamana bir yerinden tutunmak istedi.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Dünyaya al??mam?? ve al??amayacak ad?mlarla yürüyorlard?..
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Hay?r, sizi de sevmemeliyim. Çünkü her zaman oldu?u gibi hayal k?r?kl??? bekliyor beni. Gene gülünç olmaktan korkuyorum. (Sesini yükseltir.) ?nsafs?z insanlar! Hayat gözya??na bakm?yor. Oysa insanlar?n merhametine muhtac?m ben.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Hayat?mla oynuyorum. (Emel'in ellerini tutar.) Fakat bana ac?y?n, çünkü oyunlara ihtiyac?m var. Ne var ki hiçbir ?eyin sonunu getiremiyorum, oyunlar?m hep yar?da kal?yor, fakat sizi sonuna kadar seviyorum.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Ben, yaln?zl??? istemekle suçlan?p yaln?zl??a mahkum edildim. Bu karara bütün gücümle muhalefet ediyorum. Ben yaln?zl??a dayanam?yorum, ben insanlar?n aras?nda olmak istiyorum.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
büyük kalpler nedense çok zay?f oluyor…
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Ne yaz?k ki teknik imkans?zl?klar ve bütçe yetersizlikleri, her hay?rl? te?ebbüs gibi bu ara?t?rman?n da emekleme ça??nda kalmas?na sebep olmu?...
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Hayatta ba?ar? kazanan bütün insanlar?n, okul y?llar? ba?ar?s?z geçmi?ti. Çal??kan olmak ilerisi için kötü bir i?aretti. Böyle insanlar para kazanamaz, kad?nlarla ili?kide ba?ar?ya ula?amazd?. En kötüsü, hayat?n d???nda kal?rd?. ?nsanlar?n ?st?raplar?na yabanc? olurdu. Hiçbir zaman gerçekleri göremezdi.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Bazen ne yaparsan yap yaranam?yorsun. Ve yaranamad?kça yaralan?yorsun.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Her ?eyle aram? bozdum art?k. Her ?ey bana dü?man kesildi. Tanr?m, diye dü?ündüm ilk defa. ?lk defa, Tanr?m dedim, b?raks?nlar beni art?k...
~ Unknown
BazillionQuotes.com
?nsanlar ac?kl? sözler dinlemek istemiyorlar. Onlar? üzmek çok zor, kitab? surat?n?za kapat?veriyorlar, s?k???p kal?yorsunuz sayfalar?n aras?nda.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Bizlere uygun görülen kadere her yerde kar?? ç?kmal?y?z.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Karma??k duygular ve iyi kullanamad???m bir dilin zorluklar? içindeyim; beni ba???lay?n.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Beni babama çok benzetirlerdi. Ona benzedi?im için adam olamad?m, serseri oldum art?k eve çamurlu ayakkab?lar?mla girece?im,
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Birçok dert de, ne yaz?k, bilimin istedi?i tan?mlar?n içine s??m?yordu. ?nsan?n, bilimd??? ne kadar çok hastal??? vard?.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Fakir fukaran?n hayat?n? anlatan zengin yazarlar?m?za gece kulüplerinde içtikleri viskileri zehir oluyor. Zengin tak?m?n?n hayat?n? gözlerimizin önüne sermeye çal??an meteliksiz yazarlar?m?z da asl?nda ?u fakir milleti dü?ündükleri için, küçük meyhanelerinde a??z tad?yla içemiyorlar.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Hay?r, ben de biliyorum; ama bak O?uz, sen de ötekiler gibi bu 'badire'yi kolayca atlatsayd?n, bu haks?zl???n ac?s?n? çekmeseydin, bu mektepte olup bitenleri unutup gidecektin. Art?k bu haks?zl?klar bir daha akl?ndan ç?kmaz. Bunlar haf?zana öyle bir yerle?ir ki, günün birinde haks?zl?klar? ortadan kald?rmak için belki harekete bile geçersin.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Oysa bizim bütün güzelli?imiz, ya?ad?klar?m?zla dü?ündüklerimiz aras?ndaki ac?kl? çeli?kinin yans?malar?ndan ibaretti.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Ac? bir ya?ant?dan sonra insan, ancak bedenine eziyet ederek günlerini sürdürebiliyor.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Ba?ar?s?zl?klar?n? bozuk düzenin s?rt?na yüklemen belki seni ferahlat?r, fakat kurtarmaz. Bunu çok iyi bileceksin.
~ Unknown
BazillionQuotes.com