Quotes About Reflection
?i-am l?sat vorb? în amintirea mea, m?car la soroace mai mari, universul întreg s? fie dat lumii de poman?.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Cum am s?rutat prima fat? -asta a fost demult-, n-am sim?it decât un gust de carne. Un gust de mân?. Parc? s?rutasem o mân? în plus. Abia dup? vreo dou? zile m-a apucat o fericire. A?a din senin.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Cu toate pînzele…. De n-ai fi tu, atîta sete s-ar pierde, timpul ar fi gri, cu fa?a-ntoars? la perete Izvoru-n piatr? s-ar opri. A?a c? o adulmecare, Cu toate pînzele plîngînd, Cîte-o corabie pe mare Ar luneca numai în gînd. Împov?rat doar c-o arip?, Pe cer, în raiuri somnolente, A? fi ?i eu doar o risip? A nefiin?ei existente.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Î?i e?ti ?i drum lung ?i merind? ?i vreme oricât?, oricând. ?i spa?iu cabrând nenoroc. ?i totu-i vibrare pe loc.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Capriciu În fiecare sear? strâng de prin vecini toate scaunele disponibile ?i le citesc versuri. Scaunele sunt foarte receptive la poezie, dac? ?tii cum s? le a?ezi. De aceea eu m? emo?ionez, ?i timp de câteva ore le povestesc ce frumos a murit sufletul meu peste zi. Întâlnirile noastre sunt de obicei sobre, f?r? entuziasme de prisos. În orice caz, înseamn? c? fiecare ne-am f?cut datoria, ?i putem merge mai departe.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Vorbe, chipul meu de-acum Vor r?mâne-n voi m?car Cât r?mâne apa m?rii În n?vodul de pescar Cum adun comori pira?ii În vreo pe?ter? grozav? - Am c?rat în voi întruna Saci cu timp ?i l?zi cu slav?. Iar când v-am umplut de stele – Tot mai nes?tul de buchii Mi-am vârât în voi fiin?a Îndesând-o cu genunchii.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Eu cred c? exist?, în via?a lumii, o clip? când to?i oamenii se gândesc la mama lor. Chiar ?i mor?ii. Fiica la mam?, mama la bunic?, bunica la mam?... pân? se ajunge la o singur? mam?, una imens?...
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Biblioteca Ce bine c? toate aceste c?r?i Au fost scrise! Nu trebuie s? le mai scriu eu S-o iau de la cap?t, S?-mi fr?mânt mintea. M? uit la fiecare titlu – Vârându-mi nasul ?i, silabisind, ?i, cu fiecare tom, Parc? mi se ia o piatr? de pe inim?.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Nu ?tiu de ce mi s-a f?cut dor de-un c?r?bu?.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Departe-i trilul susei ciocarlii, Chemata-n cer pe scara-i de matasa... Te potrivesti din carji si dioptrii. Si ca-ntr-o apa-adanca, lunecoasa, Ca un copil te ratacesti in casa, Pleci in oglinda-ncet...si nu mai vii.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Mai avem înc? multe S? ne spunem, De aceea c?dem Pe unde apuc?m ?i-ncepem lacomi S? vorbim în somn. Cu lucrurile din camer?, Ivarele, caloriferul, C?rora înc? nu le-am spus Nici pe jum?tate din ce-ar trebui.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Zidul acesta e nebun, nu ?tiu ce are, îmi v?d pe el trei umbre. la trei vârste diferite. N-am f?cut niciodat? trei umbre p?mântului, cel mult dou?, odat? într-o duminic?, g?tit cu vise noi.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
nu simt decât c? am un curcubeu în cap… ?i trebuie s? beau întruna ap? ca s? nu se evapore… ?i s? stau în lumin? ca s? sclipeasc?… s?-l pot vedea
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Le dimanche, les gens n'ont pas de sobriquet, on les appelle tout bêtement par leurs vrais noms qui ne leur vont guère mieux que ces habits qu'on garde avec soin pour quand on sera mort, bien pliés dans un coffre.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
It's tough not to keep thinking of the past, but you have to look ahead. Because the stuff in front of you is where you can make a difference and help the most.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Because in the end you are really alone, whatever you do.
~ Marina Abramovi?
BazillionQuotes.com
When I think about my life, the early works, you know, always you learn as a young artist to have a style you can follow, a certain line. But I didn't do that. I had this enormous urge to make different works. And some of them, I didn't see any kind of connection. I didn't know where I'm going. But now, looking 45 years back, everything had perfect sense. It's like a straight line.
~ Marina Abramovic
BazillionQuotes.com
When you get to my age of course you know you have to confront death. I want to die without anger, without fear and consciously, and these three things are not easy.
~ Marina Abramovic
BazillionQuotes.com
The more you fail, the more you understand what caused the failure, and you can make the next piece great.
~ Marina Abramovic
BazillionQuotes.com
The hardest thing to do is something that is close to nothing.
~ Marina Abramovic
BazillionQuotes.com
for the first time I start to actually imagine me sitting on concrete steps like this, or in a class reading lots of fat books and saying what I think.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
In a nutshell, revenge cannot reverse the loss.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
Forgiveness means giving up all hope of a better past.
~ Unknown
BazillionQuotes.com
There is a special sadness at the end of a journey. For it's only when you get to your destination that you discover the road doesn't end here after all.
~ Marina Lewycka
BazillionQuotes.com