logo

Quotes About Reflection

Inject a few raisins of conversation into the tasteless dough of existence
~ O. Henry
There are stories in everything. I've got some of my best yarns from park benches, lampposts, and newspaper stands.
~ O. Henry
He studied cities as women study their reflections.
~ O. Henry
There was clearly nothing to do but flop down on the shabby little couch and howl. So Della did it. Which instigates the moral reflection that life is made up of sobs, sniffles, and smiles, with sniffles predominating.
~ O. Henry
Hayat, dü?ünceleri tutan bir hapishanedir.
~ Unknown
Yaz?k ki erkekler, ??mart?ld?klar? zaman nerede durmalar? gerekti?ini ço?u zaman bilemezler.
~ Unknown
Evde oturmaya o kadar al??m???m ki sanki evden ç?k?nca gerçek bir dünyada ya?am?yorum.Evin d???nda her yer sanki ayn?,sanki bütün insanlar birbirine benziyor.Ne ac?kl? de?il mi?
~ Unknown
Yaln?z ya?ayan insanlar?n, kendi ilerinde ba?lay?p biten e?lenceleri vard?r.
~ Unknown
Ne kadar ac?yorum kendime; bu yüzden ba?kalar?na ac?maya f?rsat bulam?yorum. Bütün ac?mam? kendime harcad?m.
~ Unknown
Hayat, dü?ünceleri tutan bir hapishanedir. ?nsan, can s?k?c? bir saç demetidir, ben de ak?ls?z bir robotum…
~ Unknown
O zamanlar daha Olric yoktu, daha o zamanlar Turgut'un kafas? bu kadar kar???k de?ildi.
~ Unknown
Ben buraday?m sevgili okuyucum, sen neredesin acaba?
~ Unknown
Kar?m dü?ündü?ü için, ev i?lerini de ben görüyordum albay?m. Çok dü?ünceli kad?nd?: Durmadan dü?ünürdü.
~ Unknown
Korktum. Çünkü 'demek ki' diyemiyece?im bir yerlere gelmi?tim.
~ Unknown
?imdi onu nas?l inand?rabilirim bütün bu süreyi onunla birlikte ya?ad???ma? Onu unutmu? gibi ya?arken onu dü?ündü?üme? Anlamaz, görünü?e kap?l?r, anlamaz. Ba?kas?na rastlad???m için, bu yeni ili?kinin her ?eyi unutturdu?unu dü?ünür. Oysa her ?eyi hat?rl?yorum;
~ Unknown
Onlar utans?n sonuçtan' diye kestirip att?. 'Hangi onlar Selim?' dedim. 'Onlar i?te,' dedi. 'Onlar can?m. onlar, onlar, onlar.' 'Öyle ya,' dedim. 'Onlar. Yani biz de?il.
~ Unknown
Bir soka??n ortas?nda durdum. Art?k bu soka?? bile bitirmek iste?i kalmam??t? bende. Yeni bir sokak, yeni bir karanl?k ba?layacakt?. Kald?r?m?n üstünde öylece duruyordum.
~ Unknown
Çok ya?amak için iki nefes al?yorum, bir nefes veriyorum.
~ Unknown
Tehlikeli oyunlar oynanm??t?r. ?nsan?n içinde ifade edilmez bir eksiklik duygusu kal?r. Her ?ey ba?ka türlü olabilirdi sanki. Bütün bu oyunlar bu kadar da kötü oynanmayabilirdi.
~ Unknown
bomonti, ne garip sokak ad?: oralarda böyle sokak ad? olmas? garip. çok giderdi, az bahsederdi: her zaman yapt??? gibi. beni ona anlatmaz, onu bana anlatmaz: herkesin bir yeri var. gülümsedi
~ Unknown
Hayat?m?n, ba?? ve sonu belliydi; hiç olmazsa ortas?n? kaç?rmamal?yd?m.
~ Unknown
?u anda, sana güzel bir söz söyleyebilmek için, on bin kitap okumu? olmay? isterdim" dedi: Gene de az geli?mi? bir cümle söylemeden içim rahat etmeyecek: "Seni tan?d???ma çok sevindim kendi çap?mda...
~ Unknown
Bir ya?ant?y? sonuna kadar sürekli izlemenin,bitirmenin bir çe?it ölmek oldu?unu hissediyor.Yar?m ya?ant?lar sürdürerek,bütün ölümlerden kaç?yor..
~ Unknown
Felsefeciler böyle günlük konularla u?ra?salard? ne iyi olurdu, diye dü?ündü. 'Bakkal R?za'ya Gitmek Meselesi' üzerine bir deneme yazsalard? mesela. Bu konudaki bütün ayr?nt?lar? ve mümkün olan bütün çözüm yollar?n? bana gösterselerdi, belki o zaman daha yüksek meselelere atlamam sa?lan?rd?.
~ Unknown