logo

Quotes About Reflection

Yakmal? bu mektuplar?, yakmal?! Ölü diller uzman?n? ve bu konuda görü?tü?üm herkesi öldürmeli! Hayalimde daha önce çok insan öldürmü? oldu?um için bu son ölümler beni fazla sarsmad?. Nedense, bu arada gizli mezhebin üyelerim de öldürmeyi dü?ünmüyordum. Bu dü?üncelerimi ö?renmelerinden bile korkuyordum.
~ Unknown
Yaz?k ki erkekler, ??mart?ld?klar? zaman nerede durmalar? gerekti?ini ço?u zaman bilmezler. Kad?n?n, bunu hat?rlatmas? ise, utanç verici bir uyarmad?r onlar için. Ya da baz?lar? için öyledir. Belki nesli tükenmeye ba?layan garip yarat?klard?r art?k bu çe?it erkekler. ??te biri daha öldü gitti.
~ Unknown
Bugün hayal kursam, yar?n hayal k?r?kl?klar?n?n parçalar?n? topluyorum...
~ Unknown
Oldu?u yerde döndü?ünü hissetti, r?ht?ma çarpan gemi gibi bir iki kere salland?ktan sonra yerine oturdu gözlerini açt?: Karanl??? gördü. Gözlerimi açt?m m?? Hay?r, gerçek karanl?k bu kadar karanl?k olamaz.
~ Unknown
Bizim gibiler ancak oyunlarda ölür. Bizim gibiler dü?ünceleri yüzünden ölmez. Her zaman 'millet birbirini öldürür.' Biz sadece seyrederiz onlar?.
~ Unknown
Büyük Suçlular Ansiklopedisi"ni okumaya ba?lad?. L harfine kadar geldi. Kendinden büyük suçlu bulamad?.
~ Unknown
Tarih gibi bo?anmalar da zaman zaman yeniden yorumlan?r.
~ Unknown
Bu ülke, sorular?n yanl?? sorulmas? yüzünden bat?yor zaten.
~ Unknown
?fadesi güç ?eyler dü?ünüyorum. ?eyler... ?eyler.' Durur, kafas?n? toparlama?a çal???rd?. 'Çok saçma ?eyler, çok önemsiz ?eyler de dü?ünüyorum. Kafam hiç durmadan çal???yor. Önemli, önemsiz: ben s?raya koymaya f?rsat bulamadan büyük bir h?zla geçiyorlar. Geriye yaln?z yorgunluk kal?yor. Okumal?y?m ve bütün bunlar? unutmal?y?m.
~ Unknown
?ki ya??nda geçirdi?i s?tman?n etkisiyle h?zl? ko?amad??? için saklambaç oyunlar?nda s?k s?k ebe olmaktan kurtulamad?. Bu ebeyle onu dünyaya getiren ebe aras?ndaki ili?kiyi bir türlü bulamad?.
~ Unknown
?nsan? ancak haf?za kurtarabilir.
~ Unknown
Bilmiyorum, bazen kar??t?r?yorum; özellikle, ba??mda u?ultular oldu?u zamanlar. Onun gibi dü?ünmeyi bilmek isterdim.
~ Unknown
Sonra ne olmu?tu? Sonra... buradas?n ya... bu evde. Demek sonra hiçbir ?ey olmad? onunla ilgili. Ne kötü, ne de iyi bir ?ey: Demek ki hiçbir ?ey. Ama bunu hissetmedim; geçi?ler öyle sezdirmeden oldu ki... Hay?r, dü?üncelerin kar??t?; basit anlam?yla sözlerin... Bununla ne ilgisi var? Fakat ben... ondan kaçarken, nas?l oldu da birden ba??m? çevirip bu resmi çektirdim? Hep böyle mi durdum resimlerde?
~ Unknown
Kimseye söyleyemeden, içimde kald?, kayboldu." dedi?im dü?üncelerin, duygular?n aynas? olsun. Kimse dinlemiyorsa beni -ya da istedi?im gibi dinlemiyorsa- günlük tutmaktan ba?ka çare kalm?yor. Can?m insanlar! Sonunda, bana, bunu da yapt?n?z.
~ Unknown
Kimse dinlemiyorsa beni -ya da istedi?im gibi dinlemiyorsa- günlük tutmaktan ba?ka çare kalm?yor. Can?m insanlar! Sonunda, bana, bunu da yapt?n?z.
~ Unknown
Terry was beside himself. Not literally. This story would be that much more painful if there were two Terrys, able to stand next to each other and simultaneously curse Leven.
~ Obert Skye
Apparently I wasn't in the mood to listen to myself.
~ Obert Skye
Clover missed his "me-time.
~ Obert Skye
I had learned years ago that despite what so many adults always said, there really was such a thing as a stupid question. I had asked a number of them myself over the course of my life. But, I had also learned that life required asking stupid questions every now and then.
~ Obert Skye
What do you like?" Leven asked. "That's easy. Twigs, toothpaste, anything that shines, food that is served in the shape of another food, your reflection, trap doors, misshapen dice, banana flavoring but not actual bananas, pants that have lots of pockets, friendly looking stuffed animals . . . should I go on?
~ Obert Skye
Was ich den Pyrenäen am meisten vorwerfe, ist, dass sie ein Gebirge sind ...
~ Octave Mirbeau
Et ce souvenir brusquement évoqué met un nuage de mélancolie dans la gaîté de ce joli matin.
~ Octave Mirbeau
N'aurions-nous pu nous aimer, aussi bien, elle chez elle, moi chez moi ; éviter les froissements possibles de cette situation qu'on appelle d'un mot ignoble : le collage ?…
~ Octave Mirbeau
To survive, Let the past Teach you-- Past customs, Struggles, Leaders and thinkers. Let These Help you. Let them inspire you, Warn you, Give you strength. But beware: God is Change. Past is past. What was Cannot Come again. To survive, know the past. Let it touch you. Then let The past Go.
~ Octavia E. Butler